Transportul Gratuit!

Curatatorie chimica haine si covoare Bucuresti – spalatorie chimica . Metoda de curatare chimica (spalare chimica)  este tehnologia  spalarii  hainelor cea mai moderna si eficienta. Pentru A VEDEA OFERTA NOASTRA accesati COMANDA ONLINE!

Numita si curatare uscata sau dry cleaning, acesta metoda de spalare  poate fi considerata mai sigura decat metoda wet cleaning (curatare umeda) pentru anumite tipuri de haine (spalatorie haine)  si accesorii (curatatorie caciuli, cravate, manusi)

Utilizand dry cleaning, hainele si accesoriile dumneavoastra din materiale delicate vor fi mai bine protejate ( curatatorie fuste si rochii de mireasa). Prin curatarea uscata se evita consecinte pe care spalarea obisnuita nu le poate preintampina precum intratul la apa (curatatorie costume) sau decolorarea( curatatorie piele si haine de exterior ).

Aceasta metoda de curatare nu utilizeza apa ci numai solventi speciali pentru curatarea chimica si echipamente speciale pentru spalare chimica (echipamente curatare chimica).

Daca sunteti in cautarea unei curatatorii chimice  de haine (curatare chimica haine) apelati fara ezitare la Celsius Clean.  Va asteptam comenzile si atunci cand doriti  sa curatati chimic covoare ( spalatorie covoare si curatatorie mochete ) sau mochete (curatatorie chimica covoare).

Suntem o spalatorie chimica (spalatorie haine) ce isi respecta clientii deja traditionali si face eforturi profesionale pentru a fideliza noi clienti (spalatorie chimica bucuresti)

Oferim servicii de curatare chimica in Bucuresti si Ilfov (curatatorie chimica bucuresti).

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

Curatatorie chimica haine si covoare Bucuresti – O firma serioasa

 

Echipa Celsius Clean are experienta , calificarea si seriozitatea pentru a respecta intotdeauna, cu strictete, procedura de curatare chimica.

Suntem foarte bine echipati cu masini de spalat haine si solventi pentru curatare chimica de ultima generatie (masina de curatat chimic, utilaje curatatorie chimica)

Aceste calitati ne permit curatarea uscata a celor  mai pretentioase haine (curatatorie fuste si rochii de mireasa, curatatorie costume, curatatorie piele si haine de exterior)

La fel de buni suntem si in activitatea de curatare a accesoriilor vestimentare (curatatorie caciuli, cravate manusi)

Pentru noi, natura si vechimea petelor nu reprezinta un obstacol. Cunoastem cum se scot petele si folosim cele mai bune produse de curatare chimica.

Curatatorie Chimica haine si covoare Bucuresti- solventul Sensene

Curatatoria chimica Clesius Clean utilizeaza in procesul de curatare chimica un solvent extrem de performat – “Sensene”.

Este un solvent de ultima generatie cu o formula inovatoare cu alcool ce impiedica procesul de decolorare a hainelor dumneavoastra. Acest solvent ecologic este biodegradabil avand un impact minim asupra mediului inconjurator.

Solventul Sensene are o putere de curatare foarte mare a hainelor si accesoriilor delicate  si un parfum placut.

Un  alt aspect important pentru protejarea hainelor il reprezinta faptul ca acesta nu contine clor (solvent fara clor).

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

Curatatorie chimica haine si covoare Bucuresti –  etape

 

  • Intr-o prima faza  personalul de la curatatoria chimica Celsius Clean identifica si citeste etichetele hainelor clientilor nostri.
  • Acest lucru este absolut obligatoriu  pentru a se asigura ca acestea se pot  curata prin metoda dry cleaning
  • Echipa noastra examineaza cu atentie hainele si pentru a  identifica petele  de pe material. Ei stiu cel mai bine cum se scot petele.
  • Ulterior are loc predetasarea petelor – scoaterea petelor cu substante chimice pentru curatarea uscata. Aceasta operatiune are loc la rece sau la cald.
  • Are loc curatarea uscata a hainelor cu solventul Sensene  de fabricatie elvetiana.
  • Masina de curatat chimic Schulthess (masini de spalat haine) desavarsesete procesul de spalare chimica lasand rufele perfect curate.
  • Atunci cand se solicita, urmeaza calcarea hainelor, ambalarea si transportarea acestora la domiciliul sau sediul clientului.

Curatatorie chimica haine si covoare – Bucuresti

 

Unii clienti fideli ne considera deja cea mai buna curatatorie chimica din Bucuresti (curatatorie chimica bucuresti) . Noi suntem modesti dar ne-ar placea sa devenim cea mai buna curatatorie chimica din Ilfov (curatatorie chimica ilfov).

Oferim servicii de curatatorie chimica in toate sectoarele Bucurestiului (curatare chimica sector 1, curatare chimica sector 2, curatare chimica sector 3, curatare chimica sector 4, curatare chimica sector 5, curatare chimica sector 6.)

Alte cautari: „curatatorie chimica covoare”, „curatatorie chimica bucuresti”, „curatatorie chimica dorobanti”, „curatatorie chimica dristor”, „curatatorie chimica haine”, „curatatorie chimica obor”, „curatatorie chimica preturi”.

Cautair similare: „curatatorie chimica rochii de mireasa”, „curatatorie chimica unirii”, „curatatorie chimica uscata”, „curatatorie chimica bucuresti sector 6”.

Avem la dispozitia dumneavoastra servicii de colectare a hainelor pentru curatare chimica.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Apelati cu incredere la  profesionistii nostrii , veti avea parte doar de surprize placute cu Celsius Clean – curatatorie chimica.

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

curatatorie-chimica-haine-covoare-bucuresti

Spalatorie covoare - Oferta

Transport gratuit

Venim la dumneavoastra si preluam comanda in cel mai scurt timp!

Livrare in patru zile

Termenele noastre de realizare a comenzii sunt foarte scurte si in maxim doua zile va returnam covoarele!

Reduceri in functie de cantitate

In functie de cantitate de numarul si marimea covoarelor pe care le aveti, putem stabili reduceri!