curatatorie haine spalatorie haineCuratatorie haine Bucuresti – spalatorie haine

Celsius Clean este o  spalatorie de haine  cu apa ( wet cleaning) si curatatorie de  haine chimica (curatatorie chimica) ce  cauta in permanenta sa isi imbunatateasca seviciile oferite.

Suntem foarte interesati in a colabora cu  persoane  fizice dar si juridice precum hoteluri (spalatorie hoteluri ) si restaurante (spalatorie restaurante) .

Acestea, alaturi de spitale si alte institutii recurg cu regularitate la spalarea covoarelor ( spalatorie covoare ) si curatarea mochetelor ( curatatorie mochete ) .

Trebuie mentionate aici si serviciile de curatare a lenjeriilor de pat ( curatatorie lenjerii de pat ) sau a fetelor de masa si perdelelor ( curatatorie fete de masa si perdele).

Clintii nostrii traditionali sau cei care abia acum ne descopera vor fi incantati de calitatea serviciilor  de spalat haine si curatat haine de care vor dispune.

curatatorie haine spalatorie haine

Curatatorie haine Bucuresti – spalatorie haine. Profesionalism

Folosim echipamente de spalatorie haine (tehnologia spalarii hainelorsi curatare haine (masini de spalat hainele) de ultima generatie .

Avem in dotare si solutii de curatare haine moderne si eficiente, va garantam rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Produsele noastre vor indeparta definitiv petele, fara a afecta  rezistenta materialului sau culorile hainelor curatate.

Hainele dumnneavoastra isi vor recapata frumusetea culorilor, aspectul initial, si vor raspandi un reconfortant  miros de proaspat spalat si bine curatat.

Bineinteles, asiguram si calcarea hainelor cu utillaje performante (calcatorie haine). Echipa noastra se poate deplasa oricand la domiciliul dumneavoastra din  Bucuresti si judetul Ilfov ( spalatorie haine Bucuresti ). Transportul este gratuit.

Curatatorie haine Bucuresti – Spalatorie haine . Necesitate

In timp, datorita folosintei indelungate, hainele dumneavoastra isi schimba  aspectul, culorile se degradeaza, tesatura se uzeaza. Evident, spalarea hainelor cu o frecventa foarte ridicata este necesara, atat din ratiuni estetice dar si de pastrare a sanatatii.

Curatarea hainelor duce la inlaturarea bacterilor si a altor germeni patogeni ce va pot pune in pericol serios starea de sanatate. Pentru a evita aceasta serie de inconveniente majore, este recomandabil sa apelati la o spalatorie profesionala de haine (curatatorie profesionala de haine).

Apelati fara nicio ezitare  la adevaratii experti in spalarea hainelor de la  Celsius Clean pentru a beneficia de cele mai bune metode de spalare a hainelor

Curatatorie haine Bucuresti – spalatorie haine. Responsabilitate

Spalatul hainelor (curatatul hainelor) la firma de spalat haine Celsius Clean se face in functie de tipul de tesatura,  gradul de uzura si  murdarie a  hainelor

Procesul de spalat haine  si curatat haine se bazeaza  pe o foarte moderna si eficienta linie de spalare profesionala ( utilaje spalare haine )

Avem in vedere utilizarea de  sisteme noi si eficace de inlaturare  a petelor si oricaror altor impuritati cu produse  de spalare prietenoase cu mediul inconjurator. In consecinta, atat murdaria cat si mirosurile neplacute sunt definitiv indepartate de pe hainele dumneavoastra.

Structura fibrelor nu este absolut deloc afectata de curatarea hainelor in profunzime  practicata de firma de curatare haine Celsius Clean.

Profesionistii nostri  analizeaza cu  cu toata competenta profesionala hainele livrate de clienti. Noi ne concentram in special pe natura tesaturii  si petelor de pe aceasta dar si pe gradul de uzura si pe  culorile materialelor.

Dupa aceasta examinare se ia o hotarare  privind  modul de spalare hainelor sub supravegherea atenta a procesului de spalare a hainelor.

curatatorie haine spalatorie haine

Curatatorie haine Bucuresti – spalatorie haine. Invitatie

Firma noastra este specializata in spalarea si curatarea hainelor realizate din orice materiale. Suntem experimentati si dornici sa ne ingrijim de curatarea hainelor si accesoriilor dumneavoastra (curatatorie caciuli, cravate, manusi )

Capacitatea noastra de a stoca si spala hainele dumneavoastra este foarte mare. Veniti cu hainele dumneavoastra la noi si veti avea parte de servicii de calitate, reduceri generoase si timpi mici de executie

Suntem prezenti pe net pentru dumneavoastra, ne puteti gasi si cu urmatoarele cautari: „spalatorie haine bucuresti”, „spalatorie haine drumul taberei” sau „spalatorie haine dristor”, „curatatorie haine de lux bucuresti”, „curatatorie haine vitan”.

Sunt utile si :„spalatorie haine dorobanti” ori „spalatorie haine ecologica”, „spalatorie ecologica haine bucuresti”, „curatatorie haine drumul taberei”, „curatatorie haine gorjului”, „curatatorie haine gara de nord”, „”

Ne mai puteti gasi si cu „spalatorie haine gorjului”, „spalatorie haine gara de nord” sau „spalatorie haine iancului”, „curatatorie haine pret”, „curatatorie haine rapida bucuresti”, „curatatorie haine zona universitate”, „curatatorie haine victoriei”.

La fel si : „spalatorie haine ieftina bucuresti”, „spalatorie haine in bucuresti”, „curatatorie haine afacere”, „curatatorie haine bucuresti sector 6”, „curatatorie haine ieftina bucuresti”, „curatatorie haine lujerului”, „curatatorie haine morarilor”.

Alte cuvinte : „spalatorie haine pret kg”, „spalatorie haine lujerului” sau „spalatorie haine lacul tei”, „spalatorie haine la cheie”, „spalatorie haine online” ori „spalatorie haine preturi”,”curatatorie haine timpuri noi”, „curatatorie haine urgente”.

Utilizati si  expresiile :”spalatorie haine sector 4″, „spalatorie haine sector 5”, „spalatorie haine sector 1”, „spalatorie haine sector 6”, „curatatorie haine ecologica”, „curatatorie haine sector 4”, „curatatorie haine sector 1”, „curatatorie haine sector 6”, „curatatorie haine sector 2”.

Alte cautari: „curatatorie haine bucuresti sector 3„, „curatatorie haine bucuresti sector 2„, „curatatorie haine bucuresti sector 4″, „curatatorie haine bucuresti sector 5„, „spalatorie haine second hand.

Totul cu Celsius Clean – cea mai buna spalatorie de haine din Bucuresti – curatatorie haine.

Spalatorie haine si accesorii la Celsiusclean

Curatatorie Camasi

Specialistii nostri cu experiență spală și petele cele mai greu de curatat, asigurându-se că toate culorile sunt strălucitoare!

Curatatorie costume

Când costumul tau pare neingrijit, murdar sau are nevoie de imbunatatire, noi va venim in ajutor.

Curatatorie perdele si fete de masa

Permiteți-ne să folosim experiența noastră de îndepărtare a petelor pentru a obține fete de masa si perdele curate si in perfecta stare.

Curatatorie piele si haine de exterior

Cunoastem toate toate mărcile de jachete din piele si ale hainelor de exterior.

Curatatorie pantaloni si lenjerie intima

Când vine vorba de îngrijirea articolelor cele mai intime.

Curatatorie rochii si fuste

Cu atat mai mult daca este o rochie de mireasa.

Curatatorie lenjerie de pat, prosoape si halate

Colectăm lenjeria de baie si cea e pat folosită și o întoarcem proaspăt spălată și pliată.

Curatatorie caciuli, cravate, manusi

Spalam si curatam corespunzator fiecare tip de accesoriu si sa vi-l returnam in aceeasi stare.

Curatatorie tricouri

În timpul lunilor de vară, nu este nimic mai bun decât un tricou curat si uscat.

Spalatorie haine - Oferte

Transport gratuit

Venim la dumneavoastra si preluam comanda in cel mai scurt timp!

Livrare in patru zile

Termenele noastre de realizare a comenzii sunt foarte scurte si in maxim doua zile va returnam covoarele!

Reduceri in functie de cantitate

In functie de cantitate de numarul si marimea covoarelor pe care le aveti, putem stabili reduceri!