Spalatorie covoare Bucuresti (curatatorie covoare) – spalarea covoarelor (curatarea covoarelor) este o misiune dificila pentru multi dintre noi . Avem nelamuriri, discutii in familie  si  multora ne pare o problema complicata.  Suntem interesati, in general despre cele mai eficiente metode de curatare a covoarelor (curatatorie chimica sau wet cleaning).

Celsius Clean are o vasta experienta in oferirea seviciilor de curatatorie covoare sau curatatorie mochete pentru persoanele fizice si juridice.

In randul clientilor nostri fideli isi fac loc tot mai multe persoane juridice, cu precadere hoteluri (spalatorie hoteluri) si restaurante (spalatorie restaurante).

Pentru toti clientii, dorim sa oferim raspunsuri utile la  cele mai pertinente intrebari privind spalarea covoarelor:

 • De ce spalam covoarele la o spalatorie (curatatorie)?
 • Cum spalam covoarele ?
 • Cu ce spalam covoarele ?
 • Unde spalam covoarele ?

Spalatorie covoare Bucuresti – Curatatorie covoare – De Ce ?

Cu siguranta, curatarea covoarelor ar trebui facuta cu o frecventa mult mai mare decat expresia populara “la Pasti si la Craciun” ne indica .

Este imperios necesara  curatirea covoarelor cu regularitate daca vrem  ne protejam sanatatea dar si sa ne ferim familia si prietenii de agentii patogeni atat de prezenti in locuintele noastre.

Spalarea profesionala a covoarelor presupune indepartarea prafului, petelor dar si igienizarea covoarelor si inlaturarea bacteriilor.

Curatarea covoarelor la o curatatorie profesioanala are ca rezultat reimprospatarea culorilor si revenirea acestora la frumusetea initiala.

Nu este de neglijat nici parfumul discret si revigorant pe care covoarele dumneavoastra il vor raspandi.

Oaspetii dumneavoastra vor fi cu siguranta surprinsi de culorile placute si molicinea covoarelor din locuinta dumneavoastra. La inceput, ii puteti lasa sa creada ca v-ati cumparat covoare noi. Ulterior, daca doriti, le puteti dezvalui adevarul :  firma de curatat covoare Celsius Clean!

spalatorie covoare curatatorie covoare

Spalatorie covoare Bucuresti – Curatatorie covoare –Cum ?

Cum se curata  covoarele  si cu ce se curata covoarele sunt ideile de baza de la care pornim pentru a obtine rezultatele dorite.

Va recomandam cu toata responsabilitatea sa renuntati la metodele invechite si ineficiente de genul: “batator, maturica, perie, paleta, galetusa, detergent, otet, furtun ”.

Evitati sa va mai umpleti de praf si de nervi si sa deranjati vecinii cu zgomotul covoarelor batute in spatele locuintei . Noi avem expertiza profesionala pentru a cunoaste cu adevarat cum se scot petele de pe covor.

Spalarea covoarelor acasa este o corvoada, renuntati la complicatii inutile, avem solutia pentru covoare cea mai eficienta: Celsius Clean

spalatorie covoare curatatorie covoare

Spalatorie covoare Bucuresti – Curatatorie covoare – Cu ce ?

Spalatorie de covoare ,  firma de curatat covoare ori chiar curatatorie de covoare – indiferent cum sunteti obisnuiti sa ne denumiti, noi suntem solutia de curatare a covoarelor dumneavoastra. Noi stim cel mai bine cu ce se spala covoarele  clientilor pentru a le reda frumusetea initiala.

Profesionistii Celsius Clean analizeaza cu atentie  covoarele clientilor si decid asupra celor mai bune metode de curatare a covoarelor si detergentilor pentru covoare adecvati.

Spalarea covoarelor presupune folosirea  celor mai bune produse de curatare a covoarelor , a celor mai eficienti detergenti profesionali pentru covoare .

Spalatorie covoare Bucuresti – Curatatorie covoare –Unde?

Echipa Celsius Clean se deplaseaza la locuinta dumneavoastra in Bucuresti, in toate sectoarele capitalei dar  si in zona Bragadiru judetul  Ilfov.

Ne puteti contacta oricand la numerele de telefon sau adresa de e-mail de pe site.

Suntem usor de gasit si pe internet printr-o simpla cautare in casuta google: “curatatorie covoare bucuresti” si “ curatatorie covoare bragadiru” ori ”spalatorie covoare sector 5 “ si “spalatorie cova0re ilfov”, „spalatorie covoare vitan”, „spalatorie covoare automata”, „”

La fe de utile sunt si interogari de genul: ”spalatorie covoare sector 6 ” , “spalatorie covoare sector 2”, sau “spalatorie de covoare bucuresti” si  “ firma curatat covoare bucuresti”, „spalatorie covoare bucuresti sector 4”, „spalatorie covoare drumul taberei”, „spalatorie covoare dristor”.

Puteti ajunge la noi si folosind: “spalatorie covoare bucuresti sector 3”, “ pret spalat covoare”,  “curatatorie chimica covoare”, „curatatorie covoare lana”, „curatatorie covoare apaca”, „curatatorie covoare din lana”, „curatatorie covoare forum”, „curatatorie haine covoare”, „curatatorie covoare in bucuresti”, „curatatorie covoare militari”, „curatatorie covoare morarilor”, „curatatorie covoare bucurestii noi”, „curatatorie covoare obor”.

Spalatorie covoare – Metode de spalare covoare si mochete – Covorul sau mocheta dumneavoastra sunt supuse unui proces continuu de deteriorare datorat, in principal murdariei si prafului ce se acumuleaza in timp.

Uzura mochetelor si covoarelor le strica aspectul, altereaza culorile si le face aspre si neplacute la atingere.

Evident, pe langa disconfortul estetic intervine si pericolul real al imbolnavirii persoanelor ce intra in contact cu agentii patogeni ascunsi in textura covoarelor si mochetelor.

Pentru a evita toate aceste neplaceri, este de dorit ca aspirarea covoarelor sa fie facuta de cel putin doua ori pe saptamana.

La fel de importanta este si spalarea profesionala a  covoarelor (mochetelor) aproximativ o data la 3 luni in functie si de traficul mai mult sau mai putin intens al locatiei.

spalatorie covoare curatatorie covoare

Spalatorie covoare – Metode de spalare

Apelati cu incredere la profesionistii Celsius Clean pentru cele mai bune metode de spalare a mochetelor sau covoarelor dumneavoastra .

Metodele de spalare sunt adaptate la tipul de tesatura si gradul de murdarire a mochetelor si covoarelor.

Ca si in cazul tehnologiei spalarii hainelor, procesul de spalat covoare si mochete se sprijina  pe o linie moderna de spalare, foarte eficienta.

Ne bazam pe sisteme noi si eficace de extractie a petelor si oricaror impuritati cu produse inovatoare si ecologice. Rezulta o indepartare toatala a acarienilor si bacteriilor, a mirosurilor neplacute .Fibrele sunt curatate in profunzime fara ca structura interna a acestora sa fie afectata.

Echipa Celsius Clean examineaza cu toata seriozitatea covoarele si mochetele clientilor nostri. Se acorda o deosebita atentie materialului din care sunt alcatuite, uzurii acestuia si naturii  petelor prezente pe aceste.

In urma acestei analize se ia o decizie privind  linia  de spalare a covoarelor si mochetelor  si se se supreavegheaza minutios  intregul  ciclu de spalare.

Spalatorie covoare. Etape

 • Odata preluate de specialistii nostrii, acestea vor fi in primul rand desfasurate in intregime si expertizate in detaliu.
 • In functie de suprafata portiunilor murdare, gradul de murdarire si substantele ce le pateaza, expertii vor aplica solutiile de spalare cele mai potrivite.
 • In consecinta, covoarele vor fi batute si aspirate cu utilaje  utillaje moderne si eficiente.
 • Ulterior se trece la procesul de spalare avand la baza perii speciale de mare performanta si detergenti de ultima generatie.
 • Dupa spalare, urmatoarea etapa o reprezinta extragerea partiala din textura materialului.
 • In continuare, mochetele si covoarele dumneavoastra  vor  fi rulate si introduse intr- o centrifuga.
 • Ulterior centrifugarii specialistii nostrii fac un control riguros  al calitatii verificand daca spalarea mochetelor (spalarea covoarelor) este la standardele Celsius Clean.
 • Urmeaza uscarea covoarelor ( uscarea mochetelor) intr-o instalatie performanta( cuptor special) avand temperatura optima pentru protezarea texturii materialelor.
 • Uscarea este un proces de mai multe ore ce  presupune aerarea controlata si evitarea aparitiei oricaror mirosuri neplacute.
 • In faza finala, dupa incheierea intregului proces de spalare,  covoarele si mochetele sunt periate si pieptanate

Spalatorie de covoare – Atentionari speciale

 • In cazul covoarelor sau mochetelor ce nu permit spalarea cu apa( metoda wet cleaning ) se vor utiliza alte metode de spalare
 • Acestea  vor fi curatate chimic ( dry cleaning ) sau pe baza de spuma activa cristalizanta.
 • Odata terminat procesul de spalare si curatare al covoarelor si al mochetelor, acestea vor fi livrate  catre domiciliile clientilor

spalatorie covoare curatatorie covoare

Curatare covoare – Avantaje

 • Spalarea covorului este profunda, ajungandu-se pana la fibra materialului – nu este o curatare superficiala.
 • Metodele de curatare intens, aplicate de Celsius Clean duc la indepartarea oricaror pete, urme de praf sau mirosuri
 • Utilizarea acestor metode moderne duce la o uscare raida si fara riscuri pentru calitatea materialelor.
 • Solutiile de curatare sunt bazate pe detergenti ce intaresc textura si redau culorile initiale .
 • Celsius Clean utilizeaza produse ce nu dauneaza sanatatii si mediului inconjurator, aprobate de Ministerul Sanatatii.

Pentru  persoane juridice ce au nevoie de servicii de curatatorie frecvente si rapide oferim si servicii de curatatorie lenjerie de pat, prosoape si halate. De asemenea, asemenea ne puteti contacta si pentru spalarea fetelor de masa si perdelelor sau pentru spalare cu dezinfectare.

Puteti sa ne gasiti si pentru urmatoarele cautari : „spalatorie covoare dristor”, „spalatorie covoare drumul taberei”, „spalatorie covoare ecologica” ori „spalatorie covoare eco”, „spalatorie covoare forum” sau „spalatorie covoare lana bucuresti”, „spalatorie covoare militari”.

De asemenea mai puteti cauta si „spalatorie covoare pret”, „spalatorie covoare pantelimon” sau „spalatorie covoare profesionala”, „spalatorie covoare vitan” ori „curatatorie covoare sector 4”, „curatatorie covoare sector 3”.

Alte cuvinte „curatatorie covoare bucuresti”, „curatatorie covoare apaca” sau „curatatorie covoare bucuresti sector 6″, curatatorie covoare bucuresti sector 1” ori „curatatorie covoare drumul taberei”, „curatatorie covoare din lana” si „curatatorie ecologica covoare bucuresti”, „curatatorie covoare forum”, „curatatorie haine covoare”, „curatatorie covoare lujerului”, „curatatorie covoare militari”.

Apelati acum la echipa Celsius Clean pentru a beneficia de cele mai moderne metode de spalare covoare si mochete!

Spalatorie covoare - Oferta

Transport gratuit

Venim la dumneavoastra si preluam comanda in cel mai scurt timp!

Livrare in patru zile

Termenele noastre de realizare a comenzii sunt foarte scurte si in maxim doua zile va returnam covoarele!

Reduceri in functie de cantitate

In functie de cantitate de numarul si marimea covoarelor pe care le aveti, putem stabili reduceri!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.