cum se scot petele

Cum se scot petele

Posted on 13-04-2017 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Cum se scot petele – modul cum se curata petele (cu ce se scot petele de pe haine) ne preocupa pe multi dintre noi. Toti am avut experienta neplacuta de a descoperi  pete pe  haine si a nu cunoaste exact cum  scoatem petele.

In principiu, imediat dupa patarea hainelor trebuie sa actionam pentru scoaterea petelor de pe haine. Daca nu vom proceda rapid la curatarea petelor de pe haine va trebui sa ne interesam de modul cum se scot  petele vechi.

Nu va grabiti sa spalati materialul imediat daca nu cunosteti cum se face spalarea hainelor in functie de natura petelor.

Vrem sa va oferim cateva idei privind modul cum se curata petele in cazuri de urgenta. In acelasi timp, va sfatuim sa fiti precauti cu aplicarea acestora, eficienta lor depinde de vechimea si natura petelor.

In cazul scoaterii petelor dificile sau al curatarii petelor vechi va recomandam sa apelati la serviciile unei curatatorii de haine ( spalatorie haine).

Celsius Clean este o spalatorie de haine  din Bucuresti (curatatorie haine) cu vasta experienta in scoaterea petelor de pe haine.

Profesionistii nostri sunt la fel de competenti si in cazul cand aveti de-a face cu pete pe covor sau mocheta. (spalatorie covoare,  curatare mocheta)

Noi stim cu adevarat cum se indeparteaza petele, in functie de necesitati folosim tehnologia spalarii hainelor cea mai adecvata.

Utilizam  cu profesionalism atat curatarea chimica (dry cleaning, spalatorie chimica) cat si curatarea umeda ( metoda wet cleaning).

In cazul spalarii lenjeriilor (curatatorie lenjerie de pat, curatatorie pantaloni si lenjerie intima) utilizam  de programe de spalare cu dezinfectare.

In continuare aveti unele sfaturi pentru scoterea petelor in cazuri de urgenta, cand nu puteti apela la serviciile unei curatatorii de haine (spalatorie haine).

Cum se scot petele de sange

Modul cum se curata petele de sange depinde foarte mult de posibiiltatea de a actiona rapid. In principiu, materialul cu pete de sange se lasa in apa rece ( sarata). Ulterior se utilizeata un detergent profesional.

Cand pata de sange este pe o haina de piele sau alt articol ce un poate fi spalat, mergeti la o spalatorie de haine .

Cum se scoate guma de pe haine

Felul cum se scoate guma de mestecat de pe haine este  ceva mai complicat decat in cazul altor pete .

Ne preocupa deseori cu ce se curata guma de mestecat de pe haine

Problema pare dificila si multe persoane isi pun probleme de tipul: ” cum se scoate guma de mestecat” , ”cum scot guma de pe haine” sau “cum se ia guma de pe haine” si ” cum scot guma de mestecat de pe haine

Daca avem posibilitatea, este indicat sa congelam materialul si apoi sa spargem guma de mestecat inghetata. Urmeaza utilizarea unui detergent de calitate.

Cum se scot petele de cafea

Daca te intereseaza modul cum scoti petele de cafea ar trebui sa cunosti ca pata de cafea nu  e imbatabila. Daca tesatura e patata de cafea, clatiti rapid cu apa rece iar apoi folositi un detergent.

In cazul hainelor albe puteti aplica apa oxigenata si apoi clatiti  petele de cafea  cu apa rece din abundenta.

Cum se scot petele de ceara

Modul cum se scoate ceara, mai ales ceara de lumanari  e un subiect fierbinte.  Cand ai pete de ceara pe haine, natural, te gandesti felul cum scoti ceara de pe haine.

In primul rand, ceara racita trebue inlaturata de pe haine, perdele sau covoare . Urmeaza aplicarea unei folii de hartie de copt peste material si  calcarea acestuia cu fierul caldut .

Cum scoti petele de dulceata

Cum scoti petele de gem sau cum se scot petele de dulceata reprezinta informatii foarte folositoare in cazuri de urgenta.

Uneori se pot scoate pete de dulceata prin spalare obisnuita dar alta e situatia cu delicioasa dulceata  de nuci .

Felul cum se scot petele de dulceata de nuci nu este un mare secret : se recomanda sucul de lamaie si apoi clatirea cu multa apa.

Cum scoti petele de machiaj

Profesionistii Celsius Clean  cunosc foarte bine  cum se scot petele de machiaj. Trebuie sa avem in vedere mai multe feluri de pete de machiaj.

Acestea pot fi pete de fond de ten, pete de ruj si pete de mascara, pete de  lac de unghii sau  chiar pete de vopsea de par

  • Cum se scot  petele de fond de ten – cu detergent sau sampon dizolvat in apa .
  • Cum se scot  petele de ruj – cu fixativ ,  spirt medicinal sau chiar amoniac.
  • Cum se scot petele de rimel (mascara ) – cu demachiant si apoi detergent .
  • Cum scoti petele de lac de unghii  – cu dizolvant si ulterior detergent .
  • Cum scoti petele de vopsea de par – cu inalbitor  diluat sau otet

Cum se scot petele de ulei

Deseori ne ingrijoreaza cu ce se scot petele de ulei si sau cum se scot petele de grasime .  Cum scoti petele de ulei de pe haine sau  cu ce se curata petele de vaselina sunt preocupari cotidiene.

Cand avem pete de ulei, pete de grasime sau chiar pete de vaselina pe haine  este util sa presaram pe pata o pudra cu rol absobant.

In cazul acestor pete de ulei sau pete de grasime va recomandam sa apelati la serviciile profesionale ale Celsius Clean (spalatorie – curatatorie  haine).

Este foarte posibil ca spalarea obisnuita de acasa, cu metodele clasice, sa nu dea rezultatele asteptate

Cum se scot petele de vin

Avem in vedere cum se scot petele de vin rosu  si cum se scot petele de vin roze. Mai putin pare sa fie cazul sa ne punem problema cum se scot petele de vin alb.

Se recomanda ca la curatarea petelor de vin rosu (scoaterea petelor de vin roze) sa se foloseasca vin alb. Alta metoda de curatare a petelor de vin presupune presararea de sare pentru absorbtia vinului si clatirea cu apa rece.

Cum se scot petele de pix         

In viata de zi cu zi avem cu totii ocazia sa aflam, la un moment dat , cu ce se curata pixul de pe haine.

Celsius Clean cunoaste cum se curata petele de pix ( cu ce se scoate pixul de pe haine) in cazuri de curatare rapida.

Pixul se curata cu alcohol sau pasta de dinti  urmand apoi  spalarea  uzuala.

Toate acestea sunt doar solutii de curatare in cazuri de urgenta, atunci cand trebuie sa actionati rapid pentru ca pata sa nu se impregneze in tesatura.

Va recomandam  sa apelati intotdeauna, pentru petele dificile la spalatoria Celisus Clean . Profesionistii nostrii cunosc cel mai bine modul cum se scot petele.

.Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

 

share:

Leave a comment