Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatare mocheta Bucuresti – spalare mocheta (spalarea profesionala a mochetelor ).

Intretinerea unei mochete este, de multe ori, o problema care ne da destule batai de cap. Cautam in reviste informatii despre cele mai bune solutii de curatare a mochetei si ne informam de la rude, prieteni sau vecini.

Exista tot felul de zvonuri si legende despre metode de curatare a mochetei diverse si chiar foarte surprinzatoare.  Este mai prudent sa nu le incercati acasa, sa nu faceti experimente cu mochetele dumneavoastra.

Apelati la spalatoria Celsius Clean – noi folosim metode moderne  (dry clening sau wet cleaning) atat pentru  spalarea  mochetelor cat si pentru spalarea covoarelor .

Avem in portofoliu un numar in crestere de hoteluri ( spalatorie hoteluri) si restaurante (spalatorie restaurante) dar si persoane fizice. Angajatii nostrii cunosc perfect cum se scot petele de pe mocheta.

In spatiul virtual, pe forumuri se dezbate problema : care sunt cele mai bune metode de spalare a mochetei. La fel de disputat este si subiectul: care este cel mai bun detergent pentru mochete.

Dilemele  s-ar putea rezuma astfel:

  • Este bine sa mergem la o spalatorie de mochete (spalatorie mochete – curatatorie mochete )?
  • Cum se spala mocheta ( cum  curatam mochetele )?
  • Cu ce se curata mocheta ( cum spalam mocheta )?
  • Unde curatam mocheta ( unde spalam mocheta )?
curatare mocheta bucuresti

curatare mocheta bucuresti

Curatare mocheta Bucuresti – spalare mocheta. Numai la o spalatorie de mochete

Spalarea mochetelor de mai multe ori pe anla o curatatorie de mochete (spalatorie mochete) este  obligatorie daca ne consideram persoane civilizate .

Este  recomandabila  curatirea mochetelor cu o frecventa rezonabila pentru a ne proteja de diferitele bacterii si alti factori patogeni ce ne pot pune sanatatea in pericol.

Spalarea si dezinfectare mochetelor din locuinte  sau de la locul de munca ( ateliere, spatii de birouri, institutii publice si private) trebuie sa reprezinte o prioritate daca ne dorim  un mediu curat si sanatos .

Spalarea profesionala a mochetelor  la Celsius Clean este un proces complex ce duce, in prima etapa,  la inlaturarea tatala a prafului si a petelor persistente .

Pe langa acestea, la firma de curatat mochete Celsius Clean, urmeaza si igieniezarea mochetelor si anihilarea bacteriilor patogene.

Curatarea mochetelor la o spalatorie profesionala de mochete duce intotdeuna si la  redarea frumusetii si prospetimii initiale a culorilor mochetelor dumneavoastra.

Spalarea mochetelor are ca efect si inmiresmarea casei sau biroului dumneavoastra cu un parfum de mocheta  usor si foarte placut.

Fara indoiala veti fi incantanti de culorile vii ale mochetelor dumneavoastra dar si de textura acestora.

Va garantam ca vor redeveni pufoase, moi, placute la atingere si odihnitoare pentru picioarele obosite.

curatare mocheta bucuresti

curatare mocheta bucuresti

Curatare mocheta – spalare mocheta Bucuresti. Cum ?

Cum se curata mocheta (cum spalam mocheta) reprezinta o dilema  care nu ar trebui sa va mai preocupe absolut deloc.

Firma de curatare mochete (spalatorie mochete) Celsius Clean dispune de tehnologia moderna si eficienta pentru a va curata si spala mocheta rapid si eficient.

Evitati sa mai folositi tot felul de asa-zise “metode curatare mocheta . “Cum curat mocheta” nu presupune deloc sa va angajati in activitati obositoare cu peri, galeti, detergenti, carpe, batatoare  sau aspiratoare..

Spalarea mochetei acasa este pur si simple un chin inutil – noi stim sa o o facem la modul profesionist. Lasa-ti toate grijile in seama noastra! Noi avem solutia pentru mochete!

Curatare mocheta Bucuresti – spalare  mocheta – Cu ce?

Celsius Clean este o firma de spalat mochete ( curatatorie mochete)  si nu numai, absolut decisa sa utilizeze numai cei mai buni detergenti pentru mochete existenti pe piata.

Folosim intotdeauna solutii profesionle de curatare a mochetelor dumneavoastra. ( solutie curatat mocheta. Cunoastem foarte clar si in amanunt  cu ce se spala mocheta si cu ce se curata mocheta clientilor  pentru ca acestia sa fie multumiti.

Specilistii nostrii fac o cercetare atenta la fiecare mocheta ce este adusa de la clintii nostrii. Ulterior, hotarasc in cunostinta de cauza, cu privire la cele mai bune metode de curatare a  mochetei  si aplica cea mai buna solutie pentru mocheta dumneavoastra.

Curatare mocheta – spalare mocheta Bucuresti – Unde?

Angajatii Celsius Clean se vin oricand  acasa la dumneavoastra in Bucuresti sau in Judetul Ilfov pentru a va prelua comenzile. Nu ezitati sa ne solicitati sprijinul atat telefonic sau pe internet.

Puteti ajunge la noi si  printr-o cautare in motorul  google: “curatatorie mochete bucuresti” si “ curatatorie mochete bragadiru” ori ”spalatorie mochete sector 5 “ si “spalatorie mochete ilfov”, „spalare mocheta bucuresti”, „spalare mocheta pret”.

Sunt folositoare si expresii de genul: ”spalatorie mochete sector 6 ” , “spalatorie mochete sector 2”, sau “spalatorie de mochete bucuresti” si  “ firma curatat mochete bucuresti”, „spalare mocheta cu spuma uscata„, „spalare mocheta uscata„, „curatare mocheta bucuresti”.

Alte cautari : „curatare mocheta restaurante”, „curatare mocheta pensiuni”, „curatare mocheta particulari”, „curatare mocheta gradinite si scoli”.

Ne mai puteti gasi si cu: „curatare mocheta bucuresti„, „firma spalare mocheta„, „curatare mocheta profesionala„, „curatare uscata mocheta„, „curatre mocheta sector 3″, „curatare mocheta sector 4”, „curatare mocheta sector 5”, „curatare mocheta sector 1”, „curatare mocheta sector 6”.

La fel si : “spalatorie mochete bucuresti sector 3”, “ pret spalat mochete”,  “curatatorie chimica mochete”, „curatare mocheta pret”, „curatare mocheta profesionala”, „curatat mochete bucuresti”, „servicii curatare mocheta”, „curatare mochete hoteluri”.