Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatatorie camasi Bucuresti – Firma Celsius Clean acorda la fel de multa atentie tuturor hainelor pe care clientii i le aduc pentru spalare indiferent ca este vorba de camasi, bluze sau pulovere.

Suntem o echipa bine sudata ce isi cunoaste foarte bine responsabiitatea fata de  partenerii si clientii nostri. In momentul in care decideti sa ne acordati increderea dumneavoastra suntem foarte pregatiti sa fim pe masura asteptarilor.

Utilizam intotdeauna tehnologia spalarii hainelor cea mai potrivita pentru curatarea hainelor.  indiferent ca ne oferim serviciile persoanelor fizice sau unor hoteluri si restaurante.

curatatorie camasi bucuresti

curatatorie camasi bucuresti

Curatatorie camasi Bucuresti  – Cum procedam

Expertii nostrii analizeaza si triaza  rufele cu grija, acordand foarte mare atentie materialelor dar si gradului de uzura al acestora.

Se ia in consideratie intotdeauna atat natura cat si vechimea petelor de pe camasa sau bluza dumneavoastra si se decide cum se scot petele.

Numai dupa ce s-au determinat cu certitudine toate datele mentionate anterior, se hotaraste metoda de spalare a rufelor clientilor .

In cazul in care tesaturile sunt suficient de rezistente se va utiliza curatarea umeda a camasilor (wet cleaning).

Daca textura materialului nu este potrivita pentru folosirea apei se va trece la curatarea chimica a camasilor . La fel si pentru curatarea chimica a bluzelor ( curatare bluze, curatare pulovere).

Ulterior se decide ce solutii de indepartare a petelor de pe camasa sau bluza (inlaturare pete camasa, inlaturare pete pulover) sunt potrivite pentru rufele clientilor.

Curatarea camasilor sau bluzelor presupune si stabilirea unui program de spalare  camasilor (spalatorie camasi) sau de spalare a puloverelor (spalatorie bluze) adecvat.

Expertii Celsius Clean separa camasile, puloverele sau bluzele in functie de culori, tesatura si uzura. De exemplu: curatarea puloverului nu se poate face in acelasi mod cu curatarea camasii sau curatarea bluzei

Suntem dotati cu masini de spalat hainele ce ne permit sa utilizam programul de spalare ideal pentru fiecare articol in parte. Ca si in cazul curatarii tricourilor sau a lenjeriei de pat, halatelor si prosoapelor uneori este necesara folosirea metodei de spalare cu dezinfectare.

curatatorie camasi bucuresti

curatatorie camasi bucuresti

Curatatorie camasi Bucuresti – Uscarea

La fel de importanta este si uscarea camasilor (uscarea profesionala a camasilor)Cu siguranta, la Celsius Clean, ea nu se va face la fel ca uscarea bluzelor sau uscarea puloverelor.

Este necesar sa fie utilizata masina de uscat rufe  Schulthess  (uscator rufe Schulthess ) un utilaj de spalare a camasilor foarte performant.

Va fi utilizat programul de uscare a camasilor ( uscare a puloverelor) cel mai potrivit pentru fiecare articol in parte avandu-se in vedere si conditiile de umiditate .

Acest aspect este foarte important pentru a obtine o uscare adecvata materialului din care articolele de imbracaminte sunt confectionate si pentru a evita eventuale mirosuri neplacute.

Timpul de uscare este si el foarte important intrucat pentru camasi este recomandabila uscarea pana la nivelul “bun de calcat”. Nu acelasi lucru se poate spune si despre uscarea puloverelor, in cazul carora specialistii nostri vor stabili un nivel diferit de uscare.

Curatatorie camasi Bucuresti – Inalbirea camasilor

Cu siguranta inalbirea camasilor ( albirea camasilor) este un subiect ce ii preocupa pe clientii nostri. Suntem constienti ca va doriti camasi impecabil de albe, stralucind de curatenie si perfect calcate.

Este foarte important sa precizam ca noi nu folosim clor la albirea camasilor  ci utilizam  inalbitor Oxigen Activ.

Astfel,  inalbirea camasilor sau inalbirea bluzelor se face printr-un procedeu ce nu afecteaza rezistenta tesaturilor, ca in cazul folosirii clorului.

Acest aspect presupune camasi mai frumos mirositoare obtinute cu un procedeu mai sigur pentru sanate si mai putin poluant pentru mediul inconjurator.

curatatorie camasi

curatatorie camasi bucuresti

Curatatorie camasi Bucuresti – Tratarea camasilor

Spalarea camasilor poate presupune si dezinfectarea camasilor (dezinfectare bluze) . In cazul in care se opteaza pentru dezinfectare aceasta se face la temperatura inalte (40 – 95 grade Celsius) avandu-se in vedere si natura tesaturii ce se spala.
Tratarea camasilor (tratarea bluzelor) presupune tratamente suplimentare precum : apretare camasi sau impermeabilizare. Se pot aplica tratamente anti-pete ( tratamente camasi antipete),  sau anti-molii (tratamente antimolii pulovere, tratamente bluze antimolii) ori tratamente anti-acarieni.

Curatatorie camasi Bucuresti – Servicii

Oferta noastra  de servicii si preturi privind spalarea de camasi , bluze sau pulovere cuprinde urmatoarele articole

  • Bluza (spalare bluza), Bluza ocazie (spalare bluza ocazie), Bluza pijama (spalare bluza pijama) , Bluza trening (spalare bluza trening)
  • Camasa matase (spalare camasa matase), Camasa ocazie (spalare camasa ocazie), Camasa pe umeras, Camasa delicata( spalare camasa delicata), Camasa pliata
  • Pulover (spalare pulover) , Pulover mohair (spalare pulover mohair), Pulover Casmir (spalare pulover casmir)

Alegeti sa beneficiati chiar acum de servicii firmei Celsius Clean – curatatorie camasi.