Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatatorie costume Bucuresti – Echipa Celsius Clean (curatatorie haine) este constienta de  importanta deosebita pe care curatarea costumului  preferat o are pentru dumneavoastra.

Costumele au calitati intr-o oarecare masura diferite fata de restul articolelor de imbracaminte.  Costumele lucrate manual, brodate sau din materiale foarte delicate sunt doar unele dintre costumele ce necesita un tratament special.

Fie ca este vorba de curatarea unui costum de nunta sau alta ceremonie ori un costum de serviciu, noi le acordam aceeasi atentie exceptionala. Putem garanta ca suntem la fel de atenti cu aceste articole ca si in cazul curatarii rochiilor de mireasa (curatatorie fuste si rochii).

Dispunem de masini de spalat hainele de  ultima generatie ce ne asigura curatarea chimica  a costumelor la standarde exceptionale.

Curatam costume barbatesti sau costume de dama, sacouri si pantaloni de stofa, toate cu aceeasi competenta profesionala. Veniti la noi si pentru curatarea camasilor si a cravatelor sau a accesoriilor din piele .

Costumul nu este doar un simplu accesoriu de imbracaminte, el reprezinta si imaginea dumneavoastra in societate, indiferent ca sunteti la o cununie, alta festivitate sau intalnire de afaceri.

Costumul bine curatat si calcat va da senzatia de siguranta de sine si un sentiment de mandrie chiar.

curatatorie costume bucuresti

curatatorie costume bucuresti

Curatatorie Costume – Bucuresti

De multe ori investim sume foarte importante in costumele noastre si de aceea suntem foarte preocupati de modul de curatare a costumului nostru.

Din aceste motive aveti nevoie de o curatatorie profesionala de costume din Bucuresti (curatatorie costume  Bucuresti ) care sa va ofere siguranta unor servicii de curatare a costumelor. Noi detinem tehnologia spalarii hainelor necesara unei curatatorii de costume de calitate.

Celsius Clean va ofera sprijinul profesional atat in Bucuresti cat si in Voluntari si judetul Ilfov (curatatorie costume Bragadiru, curatatorie costume Ilfov) . 

Curatatorie Costume Bucuresti – Profesionalism

Celsius Clean reprezinta o echipa de profesionisti in curatarea costumelor, intotdeauna gata sa redea costumului dumneavoastra preferat, aspectul initial.

Din momentul in care ne livrati costumul dumneavoastra, acesta intra intr-un procedura menita sa-i acorde toata atentia cuvenita unui produs delicat si de valoare.

Costumul va fi inspectat cu grija pentru a se determina eventualele pete deosebit de dificile, uzuri vizibile sau rupturi care i-ar putea afecta calitatea.

Veti fi anuntati si va vom cere acordul cu privire la reparatiile pe care acesta le-ar putea necesita.

Ulterior, echipa noastra va decide care sunt cele mai bune solutii de curatare a costumului dumneavoastra.

Bineinteles, in acest caz  vom aplica metoda de curatare chimica a costumului –  dry cleaning.

curatatorie costume bucuresti

curatatorie costume bucuresti

Curatatorie costume Bucuresti  – Cum se curata costumul

Pentru curatarea chimica a costumelor, firma noastra utilizeaza un produs de ultima generatie – solventul „Sensene”. Acest solvent este un produs pentru curatarea chimica a costumelor de calitate.

Formula sa cu alcool ii confera o putere superioara de curatare a costumelor dar si o actiune delicata ce nu afecteaza tesatura.

Cu ajutorul acestui solvent biodegradabil,de toxicitate foarte mica, vom proteja atat costumul dumneavoastra cat si mediul inconjurator.

Dupa curatarea chimica a costumului dumneavoastra va veti bucura de un mirosul placut ,de costum curatat bine, pe care articolul dumneavoastra il va raspandi .

La cerere va putem oferi si tratamente pentru costume ce vor prelungi durata de viata a acestora. (tratament costum anti-pete sau tratament costum antimolii )

In aceesi categorie de serviciii oferite de Celsius Clean intra si urmatoarele:

  • Curatare sacou stofa 
  • Curatare sacou ocazie

Pentru mai multe informatii  nu ezitati sa contactati  profesionistii de la Celsius Clean ­- curatatorie costume.