Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

curatatorie pantaloni si lenjerie intimaCuratatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti – Sunte o curatatorie de haine cunoscuta pentru  serviciile de  spalare lenjerie intima (spalare lenjerie de corp) .

Luam foarte in serios si activitatea de curatare a pantalonilor sau a lenjeriilor de pat, prosoapelor si halatelor. Nu neglijam nici curatarea tricourilor sau a caciulilor, cravatelor si manusilor.

Avem in plan sa fim cea mai buna firma de curatat lenjerie intima din Bucuresti ( spalatorie lenjerie  de corp Bucuresti) .

La fel de multa grija acordam si curatarii pantalonilor  clientilor nostrii ( curatatorie pantaloni Bucuresti)

Programul de spalare cu dezinfectare al masinilor de spalat haine profesionale ne asigura tehnologia spalarii lenjeriei intime .

Curatatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti – Atentie speciala

Desigur, acest tip de lenjerie necesita o tehnologie de spalare profesionala care sa asigure spalarea si dezinfectarea lenjeriei intime la standarde inalte. (firma spalare lenjerie intima Bucuresti)

Este nevoie de o curatatorie profesionala de pantaloni si lenjerie intima (curatatorie lenjerie de corp) in care sa aveti deplina incredere. Nu va puteti juca cu sanatatea dumneavoastra si a familiei, lasandu-va pe mana unor amatori!

Lucrati doar cu profesionistii de la Celsius Clean, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra. Garantam pentru calitatea muncii noastre!

Apelati la serviciile noastre de curatare a pantalonilor si a lenjeriei intime (servicii spalare lenjerie intima).

Avem personal experimentat si specializat dar si dotarea tehnica de ultima generatie pentru a face fata cu brio exigentelor tuturor clientilor nostrii mai vechi si mai noi.

 curatatorie pantaloni si lenjerie intima

Curatatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti – Tehnologie

Curatarea rufelor dumneavoastra poate fi facuta prin utilizarea curatarii umede (cu apa) sau a curatarii chimice.

Curatarea chimica-ecologica a lenjeriei intime (curatarea chimica a pantalonilor) reprezinta o tehnologie moderna prin care murdaria si orice tip de pete sunt inlaturate rapid fara a se folosi apa.

Utilizarea solventului Sostene in loc de apa reprezinta o procedura ce permite tratatea si curatarea eficienta a materialelor textile .

Curatarea chimica a lenjeriei si pantalonilor ce un  pot fi spalati cu apa este sigura. Acest procedeu nu deterioreaza lenjeriaCuratarea chimica a pantalonilor si lenjeriei reduce uzura  iar calitatea  plierii acestora creste.

 Curatatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti  – Date suplimentare

Echipa noastra  ia in considerati gradul de murdarie si uzura, precum si petele de pe lenjerie sau pantaloni. Se utilizeza programul cel mai potrivit de spalare al masinilor de spalat Schulthess.

Ulterior folosim un program special de uscare cu reglarea nivelului de umiditate si al timpului de uscare a lenjeriei intime, pentru protectia fibrei tesaturilor .

Va fi utilizat programul de uscare a lenjeriei intime ( uscare a pantalonilor ) cel mai potrivit pentru fiecare articol in parte avandu-se in vedere si conditiile de umiditate .

Curatatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti – Dezinfectare

Spalarea lenjeriei intime si curatarea pantalonirs un ar fi completa fara dezinfectarea lenjeriei intime (dezinfectare pantaloni, dezinfectare lenjerie de corp) .Dezinfectarea  lenjeriei intime  se face la temperatura foarte inalte  de pana la  95 de grade Celsius.

curatatorie pantaloni si lenjerie intima

Curatatorie pantaloni si lenjerie intima Bucuresti – Avantaje

Celsius Clean ofera si servicii de livrare la domiciliu a pantalonilor si lenjeriei intime in Bucuresti. Contactati-ne  chiar acum pentru  a afla detaliile !

Personalul nostru verifica fiecare articol in parte inainte de a va returna lenjeria intima (lenjeria de corp)  la destinatia pe care o doriti.