Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

Curatatorie rochii de mireasa si fuste Bucuresti – Celsius Clean nu este o simpla spalatorie de rochii de mireasa sau  curatatorie pentru rochii de mireasa .  Nu suntem doar o curatatorie de haine obisnuite ci si curatatorie de fuste elegante .

Suntem o firma de  curatat rochii si fuste unica in Bucuresti si Ilfov – Bragadiru. ( spalatorie rochie mireasa bucuresti, curatatorie rochii mireasa bucuresti). Am  venit pe piata cu un nou concept  – rochia de mireasa trebuie sa fie unica!

Suntem o curatatorie de  rochii de mireasa si  rochii de seara deosebite ( curatatorie rochii de seara bucuresti ,  spalare rochie de mireasa Ilfov)

Suntem usor de gasit si cautand pe internet : curatatorie rochii sector 1 (ori curatatorie rochii sector 2)

De multe ori curatam rochii lucrate manual, cu broderii spectaculoase, dantelarii  diafane, elegante, rafinate. (curatatorie rochii lungi, curatatorie rochii de nunta)

Altele sunt rochii scurte si fuste vesele, tineresti si sexy.( curatatorie fuste tutu, spalatorie fusta clos sau curatatorie fuste blugi si spalatorie fuste piele)

Curatam rochii casual pentru cununii civile sau botezuri ( curatatorie rochii de botez). Bineinteles curatam si hainele mirelui (curatatorie costume si curatatorie camasi ) si ale invitatilor .

Ne pricepem foarte bine si la curatarea accesoriilor precum cravate, papioane, manusi sau genti si pantofi de piele.

Suntem o spalatorie de rochii de nasa, curatatorie rochii ocazie si rochii de domnisoare de onoare. (curatatorie rochii)

Echipa noastra este deosebit de atenta pentru a pastra frumusetea rochiilor speciale, ce v-au facut viata mai frumoasta, stralucitoare!( spalare rochie matase naturala)

De multe ori firma primeste pentru curatare rochii cu modelele ce special croite  pentru ca orice femeie sa se simta cu adevarat frumoasa.( curatatorie rochii de ocazie, rochii banchet)

Rochiile de seara sau rochiile negre intruchipeaza in intregimea lor eleganta, romantismul, splendoarea unor momente unice (curatatorie rochii de seara).

Uneori ni se se incredinteaza spre curatare rochii clasice sau rochii vintage ce va confera un plus de rafinament si seductie (curatatorie rochii elegante, spalatorie rochii de gala)

Alteori primim pentru splalare rochii moderne, indraznete, intr- varietate enorma de modele, culori si nuante. (curatare rochii de zi)

Curatarea rochiilor de firma (curatare rochii de brand) este o provocare pe care ne-o asumam mereu, cu bucurie chiar.

Curatam rochii diafane, romantice, rochii de vara (curatatorie rochii de vara, spalatorie rochite, spalare rochii de plaja, )

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

Curatatorie rochii de mireasa si fuste Bucuresti – Cum ?

Celsius Clean stie cum se curata rochia si mai ales cum se curata rochia de mireasa (cum se curata fusta). Folosim detergenti speciali ce revitalizeza tesatura si inlatura orice mirosuri acumulate in material.

Utilizam masini performante de mare capacítate ce asigura o relaxare a fibrelor materialului si o curatarea fustelor (curatarea rochiilor) fara cusur.

Spalarea rochiilor se face individual, programul de spalare a rochiilor de mireasa este personalizat in functie de material.

La fel si la spalarea fustelor indiferent de model si material ( fusta plisata, fusta creion, fusta pantalon, fuste din tul, fusta cu pliuri, fuste office )

Noi stim cel mai bine cum se calca o rochie, cum se calca o fusta si mai ales cum se calca rochia de mireasa.

Echipa noastra are toate cunostintele profesionale despre modul cum se scot petele de pe rochia de mireasa. Metoda de curatare chimica este cea mai indicata in acest caz si noi avem masini de spalat chimic de inalta tehnologie.

Curatatorie rochii de mireasa si fuste  – Bucuresti

De multe ori investim sume foarte importante in fustele sau rochiile noastre si de aceea suntem foarte preocupati de modul de curatare a rochiei dumneavoastra.

Din aceste motive aveti nevoie de o curatatorie de rochii  din Bucuresti (curatatorie rochie mireasa bucuresti , curatatorie rochii bucuresti) care sa va ofere siguranta unor servicii de curatare rochiilor.

Celsius Clean va ofera sprijinul profesional atat in Bucuresti cat si in Bragadiru si judetul Ilfov (curatatorie rochii Bragadiru, curatatorie rochii  Ilfov)

Ne puteti gasi si cautan pe net : curatatorie rochii sector 3 ( sau curatatorie rochii sector 4)

Curatatorie rochii de mireasa si fuste Bucuresti  – Profesionalism

Celsius Clean reprezinta  un grup profesionisti in curatarea rochiilor gata sa redea rochiilor si fustelor dumneavastra aspectul initial.

Acestea se vor examina pentru a se determina petele, uzurile sau rupturile materialului.

Ulterior, echipa noastra va decide care sunt cele mai bune solutii de curatare rochiei dumneavoastra.

Bineinteles, in acest caz  vom aplica metoda de curatare chimica a costumului –  dry cleaning.

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

curatatorie rochii de mireasa si fuste bucuresti

Curatatorie rochii d emireasa si fuste Bucuresti – Servicii

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.