curatatorie-bucuresti

Curatatorie in Bucureşti

Posted on 09-07-2019 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Curăţătorie în Bucureşti – Căutaţi o curăţătorie ieftină în Bucureşti pentru hainele şi afacerea dumneavoastră? Atunci sunteţi în locul potrivit. Vă oferim cele mai profesionale servicii, pentru că ne dorim să arătaţi impecabil zi de zi şi vrem să câştigaţi timp şi nu numai, beneficiaţi de un raport calitate-preţ excelent.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: spalatorie haine Bucuresti si curatatorie perdele Bucuresti.

 

Curăţătorie & spălătorie Bucureşti

 

Celsius Cleaning este prima şi singura curăţătorie de haine, ţesături delicate, draperii şi lenjerii din Bucureşti ce utilizează exclusiv apa atunci când va curăţa îmbrăcămintea sau articolele textile!

Spre deosebire de curăţătoriile obişnuite ce utilizează substanţe chimice, Celsius Cleaning reuşeşte datorită tehnologiei de ultimă oră, să cureţe chiar şi cele mai pretenţioase haine, fără a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apă, balsam şi detergenţi biodegradabili în procesul de curăţare.

Ceea ce înseamnă că hainele sau lenjeria dumneavoastră, chiar dacă sunt fabricate din materiale pretenţioase precum piele, mătase, lână sau caşmir, nu se scămoşează şi nu se degradează atunci când le curăţaţi la noi, textura îşi vor păstra intensitatea culorilor, aspectul şi caracteristicile originale. De asemenea, datorită sistemului de spălare, ajutăm împreună la protejarea mediului înconjurător, întrucât aceasta curăţătorie de textile nu utilizează solvenţi, iar toate produsele sunt biodegradabile.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: calcat haine Bucuresti si curatatorie perne Bucuresti.

curatatorie-bucuresti

curatatorie-bucuresti

Curatatorie Bucuresti – Revoluţia în spălarea ecologică profesională

 

În cadrul sistemului de curăţare umedă apa este utilizată ca solvent natural, care curăţă eficient majoritatea tipurilor de materiale textile prin:

  • Acţiune mecanică delicată, imitând spălarea manuală;
  • Programe speciale de curăţare umedă;
  • Detergenţi şi balsam acreditaţi.

Utilizând apa ca element natural de bază al sistemului, curata aproape orice articol de îmbrăcăminte şi astfel beneficiaţi de cel mai avansat sistem de spălare a materialelor textile din România! Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: curatatorie chimica haine Bucuresti si curatatorie haine Bucuresti

 

Curatatorie Bucuresti – Un serviciu practic şi util

 

Deşi în concepţia multor persoane, serviciile de curăţătorie-spălătorie de haine reprezintă un moft, acest serviciu a intrat de-a lungul timpului şi în obiceiul romanilor. Având în vedere faptul că o curăţătorie de haine vine la pachet cu o serie de beneficii şi anume: câştiga timpul pe care l-ar fi irosit dacă ar fi făcut acest lucru acasă, economisesc bani frumoşi şi nu în ultimul rând beneficiază de o ţinută impecabilă din toate punctele de vedere. Parfumul elegant şi rafinat pe care îl folosim îşi va spune întotdeauna cuvântul.

Cât timp pierd femeile care zilnic pun în funcţiune maşini de spălat întregi pentru a curăţa hainele tuturor membrilor familiei? Dar să le usuce, să le calce şi să le împăturească? Câţi bani daţi pe detergenţi, balsamuri, apă, curent, reparaţii la maşina de spălat doar pentru a vă asigura acest confort? V-aţi pus vreodată aceste întrebări?

Aceleaşi întrebări vi le puteţi pune şi cu privire la afacerea dumneavoastră.

curatatorie-bucuresti

Curatatorie Bucuresti – De ce să alegeţi spălătoria Celsius Cleaning?

 

Servicii personalizate

Suntem atenţi la fiecare detaliu în parte. Cerinţele fiecărui client, cu privire la curăţătoria hainelor, sunt importante pentru noi şi ne vom da silinţa să ţinem cont de fiecare cerinţă în parte, pentru că dumneavoastră să fiţi pe deplin mulţumiţi.

Reduceri Permanente

Clienţii spălătoriei de haine Celsius Cleaning beneficiază de un sistem complex de reduceri prin acumulare. Un numit procent din fiecare comandă este convertită în puncte şi poate fi folosită începând cu comanda următoare sau se pot acumula, toate acestea variind în funcţie de tipul de comandă pe ca o aveţi.

curatatorie-bucuresti

Convenabil şi la îndemână

Sediul nostru este situate într-o zonă foarte accesibilă, în cadrul căreia dispuneţi şi de parcare mereu deschisă, unde locurile sunt numeroase. De asemenea, programul de lucru al curăţătoriei din Bucureşti Celsius Cleaning este la îndemâna oricui.

Calitate

Utilizăm cele mai bune soluţii profesionale pentru spălătoriile de haine, astfel încât clienţilor noştri le vom oferi întotdeauna cele mai bune servicii. Mereu impecabile şi de înaltă calitate.

Prelucrare Rapidă

Oferim servicii de curăţătorie haine şi spălătorie haine în termene începând de la 2 ore. În acest fel, clienţii care vor apela la serviciile curăţătoriei Celsius Cleaning vor avea întotdeauna la îndemână o soluţie viabilă pentru a nu rămâne în afara unui eveniment important.

Notificări prin SMS

Clienţii care aleg serviciile spălătoriei Celsius Cleaning, vor primi întotdeauna pe numărul de telefon pe care aceştia ni-l furnizează, un SMS în momentul în care comandă este finalizata şi ambalata, gata să fie ridicată. Aşadar, nu trebuie să vă faceţi griji că veţi fi puşi în situaţia de a ajunge atunci când hainele dumneavoastră nu sunt încă pregătite. Nimic mai simplu şi mai benefic.

De asemenea, curăţătoria de haine Celsius Cleaning a fost înfiinţată în urma analizei unor eventuali competitori de pe piaţă, astfel încât a rezultat faptul că: curăţătoria Celsius Cleaning poate oferi servicii de calitate pentru spălătorie haine în Bucureşti şi curăţătorie haine în Bucureşti mult mai bune decât cele prezente la preţuri competitive.

curatatorie-bucuresti

Curatatorie Bucuresti – SPĂLĂTORIE HAINE PROFESIONALĂ – CURATATORIE HAINE CHIMICĂ

 

Management spălătorie haine Celsius Cleaning

Managementul de care curăţătoria Celsius Cleaning dispune este unul foarte bine pus la punct, astfel încât veţi putea beneficia de servicii calitative a căror raport pret-calitate, este unul excepţional.

Aparate de curăţat haine Celsius Cleaning

Aparatele de care dispunem, sunt de ultima generaţie, care oferă calitate în serviciile de spălătorie haine şi curăţătorie haine, ceea ce ne permite să putem oferi aceste servicii la preţuri minime în urma pierderilor mici generate.

Sistem de curăţare haine Celsius Cleaning

Partea cea mai importantă în cadrul procesului de curăţare haine este procesul de îndepărtare a murdăriei şi a eventualelor pete. Acest servicii implica prelucrarea manuală a fiecărui obiect care are un nivel de murdărie avansat sau pete în profunzime, cu soluţii speciale fiecărui tip de pata în parte.

curatatorie-bucuresti

Calitatea serviciilor de curăţătorie haine

Utilizăm şi dispunem deopotrivă cele mai bune soluţii din piaţa spălătoriilor de haine, ca hainele dumneavoastră să aibă întotdeauna un aspect impecabil.

Termene de livrare rapide

Puteţi uita de povara de a vă spăla hainele în timp scurt pentru întâlniri sau plecări urgenţe. Cu termene începând de la 2 ore curăţătoria de haine Celsius Cleaning este alături tot timpul de tine.

Aţi uitat vreodată hainele dumneavoastră la spălătorie?

Dacă aţi fost puşi în situaţia în care v-aţi uitată hainele la spălătorie, cu Celsius Cleaning puteţi fi lipsiţi de ori griji, întrucât veţi fi notificaţi prin SMS atunci când comanda dumneavoastră este gata.

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „curatatorie bucuresti preturi„, „curatatorie bucuresti sector 2„, „curatatorie buna bucuresti” sau „curatatorii ieftine bucuresti„, „curatatorii in bucuresti„, „curatatorie profesionala bucuresti„.

curatatorie-bucuresti

share: