Curatatorie si spalatorie canadiene in Bucuresti

Posted on 25-01-2019 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti – Cei care nu stiu cum sa curete o canadiana, ar trebui sa apeleze la o curatatorie si spalatorie de canadiene in Bucuresti, unde specialistii indeparteaza cu grija toti contaminantii.

Este rezonabil sa faci acest lucru la sfarsitul iernii, inainte de a pune toate hainele de iarna in dulap, deoarece curatarea uscata este destul de costisitoare si necesita mult timp. Daca o canadiana se murdareste in timpul iernii sau a toamnei, nu-ti ramane decat sa o speli manual sau intr-o masina de spalat cu un program special sau sa o duci la o curatatorie si spalatorie de canadiene in Bucuresti.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: curatatorie chimica haine Bucuresti si spalatorie covoare Bucuresti.

Cei care se confrunta cu aceasta situatie pentru prima data, ezita sa isi spele propria jacheta, de frica de a nu o strica. Daca totusi vrei sa o faci singur, acasa, trebuie doar sa tii cont de anumite caracteristici ale produsului si sa te familiarizezi cu regulile de baza ale spalarii.

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

 

Curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti – Pentru o ingrijire atenta

 

Toata lumea, atat femei, barbati, cat si copii poarta diferite tipuri de canadiene din diferite materiale si umpluturi. De fapt, exista canadiana de dama, canadiana de barbati, canadiana de copii, canadiana cu puf, care poate fi de pinguin, gasca sau lebada, canadiana matlasata de barbati, canadiana cu blana naturala, cu gluga, lunga sau scurta si multe altele.

Pe eticheta unui astfel de produs ar trebui sa fie marcat pe eticheta denumirea materialului din care este confectionata canadiana si denumirea captuselii, precum si a umpluturii. De multe ori,  o astfel de eticheta nu exista, iar produsele enumerate mai sus, necesita o ingrijire deosebita si manevrabilitate delicata la spalare. In acest caz, ai nevoie de o curatatorie si spalatorie de canadiene in Bucuresti.

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

Curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti – Si materialul exterior conteaza

 

Nu numai umplutura canadienelor necesita o manipulare atenta, ci si materialul exterior, care de multe ori are o izolare termica de origine sintetica. O canadiana dama, o canadiana barbati sau o canadiana iarna jandarmi poate fi din bumbac, lana, poliester, fibra, fiberteck. Prin urmare, regulile generale de spalare a canadienelor sunt destul de relevante pentru proprietari.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: calcat haine Bucuresti si curatatorie perne Bucuresti.

 

Curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti – Reguli

 

  1. Inainte de a incepe spalarea canadienei, trebuie sa cureti toate buzunarele, si mansetele de resturile marunte si alte lucruri. Acest lucru se poate face cu un aspirator obisnuit, asa cum procedeaza o o curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti.
  2. Toate butoanele, fermoarele si niturile trebuie inchise si fixate astfel incat sa nu se deformeze in timpul spalarii, iar accesoriile lor sa nu strice produsul pufos. O canadiana matlasata barbate, inainte de a fi spalata, trebuie cusuta pentru a impiedica deplasarea umpluturii in alte celule. In acest caz, ar trebui sa apelezi la o o curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti.
  3. Inainte de a spala o canadiana lunga, trebuie sa tratezi zonele contaminate cu un agent special de indepartare a petelor sau un solvent. In acest caz, este necesar sa acorzi o atentie deosebita materialului din care este confectionata jacheta, pentru a nu o deteriora accidental. Pentru a nu deteriora integritatea materialului, cel mai bine este sa apelezi la o curatatorie si spalatorie de canadiene in Bucuresti.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: curatatorie piele Bucuresti si curatatorii rocii de mireasa Bucuresti.

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

curatatorie si spalatorie canadiene bucuresti

Curatatorie si spalatorie canadiene Bucuresti – Canadiana cu blana naturala

 

De asemenea, atunci cand speli o canadiana cu blana naturala, trebuie sa tii cont de temperatura recomandata pentru spalare. Dupa cum arata experienta, este mai bine sa urmezi instructiunile, deoarece temperatura ridicata poate afecta in mod semnificativ calitatea blanii.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: spalatorie rufe Bucuresti si curatatorie perdele Bucuresti.

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: canadiana barbati, canadiana dama, canadiana lunga dama, canadiana lunga, canadiana matlasata barbati, canadiana femei, canadiana cu puf, canadiana lunga barbati, canadiana de iarna barbati, canadiana copii, canadiana cu gluga femei, canadiana cu puf pinguin, canadiana cu blana naturala, canadiana dama iarna, canadiana de iarna, canadiana iarna barbati, canadiana iarna femei, canadiana iarna jandarmi, canadiana puf barbate.

 

share: