curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

Curatatorie si spalatorie textile in Bucuresti

Posted on 10-02-2020 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Curatatorie si spalatorie textile in Bucuresti – In timp ce unii oameni considera ca serviciile oferite de o curatatorie textile este un lux, beneficiile acesteia nu sunt o simpla optiune, ci o necesitate.

Curatarea textilelor la anumite temperaturi si cu anumite solutii si metode, ofera avantaje pe care nu le vei obtine niciodata acasa prin spalarea clasica.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: spalatorie haine Bucuresti si curatatorie perdele Bucuresti.

De ce sa iti cureti hainele la o curatatorie de materiale textile

 

Cu toate ca nu toate piesele de imbracaminte sau de uz casnic necesita curatare speciala prin utilizarea anumitor substante, ingrijirea corespunzatoare este esentiala pentru mentinerea frumusetii si a duratei de viata a acestora.

Intr-o curatatorie de materiale textile, pe langa indepartarea petelor si a murdariei din imbracaminte (textile din orice material sau haine de blana) sau din perdele, draperii, pilote si perne, se urmareste si eliminarea contaminarilor microbiene.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: calcat haine Bucuresti si curatatorie perne Bucuresti.

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

Tipuri de fibre curatate la o spalatorie de materiale textile

 

Curatarea uscata sau umeda care se face la o spalatorie materiale textile presupune utilizarea anumitor lichide si solutii pentru a indeparta petele si reziduurile din tesaturi.

Aceste solutii sunt cu mult mai eficiente in dizolvarea grasimilor si inlaturarea uleiurilor, lucru pe care detergenii domestici nu il pot face intotdeauna. Tipuri de fibre si textile curatate la o spalatorie textile Bucuresti:

  • Fibrele naturale – cum ar fi matasea sau lana, corect tratate in cadrul unei firme de spalatorie textile, se vor usca frumos, fara a se micsora, uza sau pierde culorile.
  • Fibrele sintetice – precum poliesterul, raspund si ele foarte bine la procesul de curatare, fara a ramane pete uleioase.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: curatatorie chimica haine Bucuresti si curatatorie haine Bucuresti

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

Avantajele oferite de serviciile de curatatorie si spalatorie de textile in Bucuresti

 

Avantajele oferite de o firma de curatatorie textile depasesc etapa de indepartare a petelor si, dupa ce le vei intelege pe toate, te vei intreba de ce nu ai inceput sa folosesti mai curand serviciile. Intr-o curatatorie textile procesul de spalare este bine pus la punct pentru a asigura:

  • Igienizarea textilelor – Datorita utilizarii temperaturilor crescute si a agentilor de albire se asigura curatarea igienica a textilelor de orice fel.
  • Utilizarea produselor ecologie – intr-o curatatorie textile se utilizeaza produse ecologice care sunt foarte blande cu tesaturile, dar si cu mediul, ideale pentru hainele delicate.
  • Atentie sporita la detalii – la o curatatorie materiale textile se va acorda o atetnie sporita fiecarei etape, inclusiv calcarii, plierii si depozitarii hainelor.
  • Se elimina complet petele si mirosurile – apeland la serviciile de spalatorie materiale textile, poti sa fii sigur ce vor fi indepartate complet toate petele si mirosurile din tesaturi.
  • Se pot curata obiecte mari – o spalatorie textile Bucuresti iti ofera sansa de a curata si igieniza chiar si obiectele de dimensiuni mari, cum ar fi hainele de blana, paturile, draperiile sau pilotele.
  • Hainele tale vor dura mai mult – serviciile de curatatorie materiale textile sunt o garantie pentru prelungirea duratei de viata a hainelor tale.

Pentru o mai buna informare accesati si link-urile: curatatorie piele Bucuresti si curatatorii rocii de mireasa Bucuresti.

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

Contacteaza-ne acum pentru servicii de curatatorie materiale textile

 

O spalatorie textile Bucuresti te ajuta sa economisetsi timp si te scapa de calcat, scos pete, igienizat si impaturit haine. Timpul tau este valoros, iar noi avem experienta necesara pentru a ne ocupa de obiectele tale textile, haine, perdele, draperii, perne sau pilote.

Mai mult, ne deplasam gratuit la tine acasa pentru a prelua si livra comenzile! Lasa-ne sa ne ocupam cu profesionalism de hainele tale.

curatatorie-spalatorie-textile-Bucuresti4

share: