curatenie hoteluri si restaurante bucuresti

Curatenie hoteluri si restaurante

Posted on 29-10-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatenie hoteluri si restaurante- Cand vine vorba despre curatenie, hotelurile si restaurantele intalnesc cele mai mari dificultati. Un hotel sau un restaurant trebuie sa se prezinte impecabil si acest lucru este de foarte multe ori greu de atins.

Sunt atat de multe textile de spalat incat volumul lor implica nevoia  de solutii profesionale pentru curatenia in restaurante si hoteluri. Aici intalnim totul, de la fete de masa si servete, pana la cearsafuri, perne, covoare si mochete care trebuie sa fie si dezinfectate, nu doar spalate.

 

Curatenie hoteluri si restaurante – firme de curatenie sau curatatorii?

 

Sunt doua lucruri importante de mentionat aici. In momentul in care apelati la o firma de curatenie pentru restaurante sau la o firma de curatenie pentru hoteluri, care isi trimite personalul pentru curatenie la fata locului nu ati facut nicio afacere din doua motive capitale.

In primul rand in restaurante si hoteluri aveti personal special angajat pentru curatenie, deci operatiunile cum ar fi stersul prafului si al ferestrelor sunt deja asigurate.

Pentru spalat si dezinfectat, prezenta unei firme de curatenie nu va face altceva decat sa incurce personalul dumneavoastra care nu isi va mai face treaba la fel de productiv si in plus, curatarea se face in masini de spalat normale, cu consumul propriu de curent, nu se pune problema de dezinfectare, iar mochetele sunt curatate doar superficial cu produse din comert. Apeland la curatatorii profesionale, curatarea si dezinfectarea tuturor textilelor din hotel si restaurant, inclusiv a covoarelor, este facuta ca la carte.

curatenie hoteluri si restaurante bucuresti

Curatenie hoteluri si restaurante – de ce este importanta dezinfectarea

 

Atunci cand vorbim despre curatenie in restaurante sau curatenie in hotel ne referim desigur la toate operatiunile care protejeaza cat mai bine vizitatorii de contactul cu bacterii si microorganisme, ceea ce implica in mod cert dezinfectarea tutuor materialelor textile de la lenjerii la servete si fete de masa si ajungand, in final la covoare.

Dezinfectarea este procesul care elimina bacteriile si microorganismele de pe suprafetele textile si, daca tineti la clientii dumneavoastra, este foarte important sa apelati la aceasta procedura pe care doar curatatoriile avizate, cum este si Clesius Clean le poate pune in scena.

 

Curatenie hoteluri si restaurante – ce inseamna dezinfectarea?

 

O firma specializta care asigura servicii de curatenie in restaurant si hotel in regie proprie, preluand textilele si curatandu-le are toate instrumentele necesare pentru dezinfectare si inteleg foarte bine importanta acestei operatiuni. Spalarea cu dezinfectare inseamna ca impreuna cu procesul de curatare este asigurata si dezinfectarea care va duce la distrugerea completa a bacteriilor si virusurilor dupa spalare.

Dezinfectarea are loc la o temperatura de spalare ce porneste de la 40 de grade si ajunge pana la 95 de grade tinand cont de tipul de material spalat. Sunt folosite masini de spalat de cea mai buna calitate, moderne, care au certificari si sunt acreditate.

 

Curatenie hoteluri si restaurante – de ce sa apelati la curatatorii profesionale?

 

Exista foarte multe firme care asigura curatenie in hoteluri, dar care se prezinta la fata locului. La fel se intampla si in cazul restaurantelor insa acestea nu va sunt la fel de utile ca si curatatoriile specializate. Operatiunea de curatenie in hoteluri sau de curatenie in restaurante se focalizeaza pe partea textila, mai exact pe fete de perne, lenjerii, prosoape, servete, fete de masa si mochete sau covoare.

Nu se poate face curatenie in hotel sau curatenie in restaurant omitand aceste obiecte. In sensul acesta curatatoriile au toate instrumentele necesare pentru o curatare adecvata si in plus, ele vor prelua textilele, le spala, le dezinfecteaza si le restituie, deci angajatii nu vor fi perturbati din activitatea lor, ramanand la fel de productivi.

curatenie hoteluri si restaurante bucuresti

curatenie hoteluri si restaurante bucuresti

Curatenie hoteluri si restaurante – curatatoriile profesioniste va ajuta sa economisiti bani

 

Aici apare din nou intrebarea pentru curatenie intr-un hotel sau pentru curatenie intr-un restaurant este nevoie de o firma specializata in curatenie sau de o curatatorie? Care metoda permite economia? In restaurante si hoteluri curatenia se face zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi. Pentru asta aveti personal desemnat care sa se ocupe de curatenie in hotel sau curatenie in restaurant.

Toate lucrurile ce tin de curatenie sunt facute si mai ramane sa va faceti griji pentru partea textila. Daca apelati la o curatatorie profesionala beneficiati de servicii de curatenie pentru hoteluri si restaurante de cea mai buna calitate la preturi avantajoase cu beneficiile mai sus mentionate.

Daca apelati la o firma de curatenie care sa vina la fata locului, costurile vor fi clar mai mari pentru niste operatiuni care intrau in sarcina anagajtilor, in timp ce textilele vor ramane nespalate sau vor fi spalate in conditii rudimentare, fara sa fie dezinfectate. Mochetele vor fi aspirate si curatate superficial, lucru pe care il putea face si angajatul dumneavoastra. Prin urmare cheltuiti mai mult pentru servicii de curatenie hoteluri si restaurante care nu va sunt utile.

 

Curatenie hoteluri si restaurante – veti elimina chiar si petele foarte greu de scos

 

Firmele specializate in curatenie pentru hoteluri si restaurante, care preiau toate materialele textile si le duc la curatat vor scoate chiar si cele mai imposibile pete, care, altfel, v-ar determina sa renuntati la obiectele respective si sa cumparati altele.

Avantajul este dat de faptul ca toate curatatoriile au substante speciale de curatare si dezinfectare care elimina petele greu de scos prin metode care nu afecteaza tesaturile. Pentru curatenie in hoteluri si restaurante sunt folositi cei mai eficienti solventi existenti la ora actuala pe piata pentru dezinfectare si curatare. Aceste substante nu se gasesc in magazine si sunt special concepute pentru mediul profesional.

curatenie hoteluri si restaurante bucuresti

Curatenie hoteluri si restaurante – de ce sa apelati la Celsius Clean

 

Sosul de rosii pe fetele albe de masa va da cosmaruri? Petele de rimel si fond de ten de pe cearsafuri va fac sa nu mai dormiti noaptea? Noroiul de pe mocheta si petele va creaza o stare intensa de panica? Celsius Clean ajuta managerii de hoteluri si restaurante sa se relaxeze. La Celsius Clean exista solutii chiar si pentru cele mai complicate pete.

Totul are o solutie si sunt oferite cele mai bune servicii. Aici puteti curata si dezinfecta mochete, lenjerii, fete de masa, servete si chiar hainele personalului, in cel mai discret mod, fara ca activitatea sa fie perturbata.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestisplatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti.

share:

Leave a comment