Curatenie la birouri si spatii comerciale

Posted on 29-10-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Curatenie la birouri si spatii comerciale – Sunt tot mai multi posesori de firme si manageri care se simt stresati cand vine vorba despre etapa de curatenie generala in biriuri.

A face curatenie in birouri se dovedeste de cele mai multe ori o activitate care consuma timp, costisitoare si contraproductiva. In loc ca fiecare angajat sa isi faca task-urile zilnice trebuie sa lase totul balta si sa se apuce de curatenie. Acest lucru nu este de dorit si se impun alternative.

 

Curatenie la birouri si spatii comerciale – servicii curatenie birouri Bucuresti

 

Cele mai multe birouri au pe jos mochete sau covoare. Acestea sunt cele mai generatoare de stres obiecte existente in birou. O mocheta intinsa perfect pe toata podeaua are tendinta de a se murdari repede si este foarte greu de curatat.

Atunci cand personalul se ocupa de curatenie este imposibil de scos  mocheta la lumina iar in momentul in care angajati o firma speciala de curatenie la birouri si spatii comerciale care vine cu tot arsenalul de solutii si instrumente in birouri angajatii vor fi distrasi si deranjati continuu pana cand operatiunea de curatenie se termina.

curatenie birouri si spatii comerciale

curatenie birouri si spatii comerciale

Firme de curatenie birouri sau  curatatorii de mochete si covoare profesionale?

 

Serviciile de curatenie profesionale pentru mochete si covoare au preturi avantajoase. Este mult mai simplu sa angajati o curatatorie profesionala cum este si Celsius Clean care sa se ocupe de curatarea mochetelor decat sa angajati o firma de curatenie care sa perturbe continuu activitatea angajatilor si sa scada productivitatea in mod dramatic.

Operatiunile de curatenie si intretinere birouri implica in general lucruri marunte pe care le pot face toti angajatii fara probleme, cum ar fi stersul prafului si curatenia pe propriul birou, si lupta cu mochetele. Daca angajatii se ocupa deja de maruntisuri, este mult mai simplu si mai usor din motivele enumerate mai sus sa apelezi la o curatatorie profesionala pentru mochete.

 

Cu o curatatorie pentru covoare beneficiati de cele mai bune servicii

 

Atunci cand angajatii se ocupa singuri de curatenie in birouri, mai trebuie doar sa gasiti cea mai buna solutie pentru mochete. Atunci cand te gandesti sa apelezi la o firma de curatenie in birouri care trimite personalul pentru aplicatii in teren, mocheta ta va fi curatata doar superficial pentru ca este doar maturata, aspirata si periata fara sa fie spalata.

O curatatorie speciala pentru covoare cum este Celsius Clean va ofera spalarea profesionala a mochetelor ceea ce implica eliminarea petelor sau a pragului si o igienizare perfecta.

 

Curatenie la birouri si spatii comerciale – solutia optima pentru eliminarea petelor de pe mocheta

 

Atunci cand in birouri aveti mochete trebuie sa luati in calcul si posibilitatea ca ele sa se pateze. Fie ca unul din angajati, sau mai multi varsa cafeaua pe mocheta, sau varsa tusul in timp ce se indreapta cu el spre imprimanta, sau pur si simplu afara este urat si tot noroiul este pe mocheta, trebuie gasita o solutie.

Va recomandam sa cautati o oferta de curatenie in birouri la firmele de curatare covoare si mochete, si veti beneficia de toate procedurile de curatare profesionala care vor aduce din nou mochetele la lumina si vor face ca nuantele sa fie vii din nou eliminand chiar si petele foarte greu de scos.

Firmele specializate in curatenie la birouri si patii comerciale la fata locului nu ai instrumentele si cunostintele necesare pentru a face asta. Veti gasi cele mai bune tarife de curatenie in birouri la Celsius Clean.

 

Curatenie la birouri si spatii comerciale – curatenie birouri pret

 

La curatatoriile profesionale de covoare gasiti cele mai bune oferte de pret si in plus aveti si alte beneficii. Persoanele care lucreaza intr-o curatatorie sunt specializate in activitatea aceasta si foarte multe dintre ele au si cursuri de igiena si de curatenie facute.

Experienta si multitudinea de cazuri cu care se intalnesc in fiecare zi fac ca angajatii in curatenie si dezinfectare sa fie avizati si sa stie exact masurile pe care trebuie sa le ia pentru o curatare impecabila a covoarelor care sa nu implice effort

 

Curatenie la birouri si spatii comerciale – servicii curatenie birouri Bucuresti

 

Atunci cand vreti sa angajati firme de curatenie pentru birouri este important sa decideti exact ceea ce va trebuie. Pentru cei care sunt interesati de curatenie generala in birouri in Bucuresti sau in alte orase mari, conteaza foarte mult ca lucrurile sa se intample repede si sa distraga cat mai putin sau deloc angajatii.

In acest sens este mai bine sa luati mocheta si sa o duceti la o curatatorie decat sa asteptati sa fie curatata in propriul spatiu. La Celsius Clean nici macar nu trebuie sa o duceti pentru ca specialistii vin singuri si o iau. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii chemati.

 

Curatenie la birouri si spatii comerciale – cele mai bune substante si solutii

 

Procedurile de curatenie si intretinere birouri implica mai mult decat ceea ce toti intelegem prin curatenie in birouri, mai exact maturat si sters praful, sau aspirat si curatat ferestre. Mochetele sunt durerea de cap cea mai mare pentru ca fiecare persoana care merge pe ele aduce de afara numeroase bacterii, virusuri si chiar micro organisme care isi vor gasi rapid culcus in mocheta sau covor.

Nu este suficient sa angati o firma care asigura curatenie la birouri care sa se depalseze pana acolo, deoarece ei nu au solutiile necesare pentru a curata mocheta ca la carte. Cel mai bine este sa luati legatura cu o firma specializata in curatarea covoarelor. Puteti cauta chiar o oferta de curatenie in birouri speciala pentru mochete.

curatenie birouri si spatii comerciale

curatenie birouri si spatii comerciale

Curatenie la birouri si spatii comerciale – tarife curatenie birouri

 

In momentul in care va ganditi la costurile implicate de curatenia in birouri va trebuie sa luati in calcul si pierderile angajatilor pe care sa le adaugati la costuri. Spre exemplu pentru angajati va dura aproximativ o jumatate de ora sa curete biroul de praf si gunoaie, in timp ce o firma specializata ia mocheta, o spala, o dezinfecteaza si o aduce inapoi.

Daca lucrati cu o firma care se deplaseaza pana in birou pentru a face curatenia pe loc, angajatii vor fi distrasi toata ziua, iar mocheta ramane tot plina de microorganisme si bacterii.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestisplatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti.

share:

Leave a comment