Curatare chimica : pentru curatarea chimica, folosim ca solvent „Sensene”. Este un solvent aparut in 2016, pe baza de alcool modificat, si care pe langa o putere mare de curatare, lasa si un miros placut in hainele curate prevenind totodata decolorarea acestora.

Este in mod inerent biodegradabil, avand o toxicitate scazuta in apa ceea ce il face si responsabil in legatura cu mediul inconjurator. Solventul Sensene nu contine Clor.
Spalare lenjerie si obiecte imbracaminte: folosind masinile de spalat Schulthess (productie Elvetia) ce sunt acreditate de institutul independent WFK (Cleaning Technology Institute Germany), se poate opta pentru o spalare cu dezinfectare a lenjeriilor sau hainelor dumneavoastra.

Dezinfectarea se poate face intre 40 C si 95 C functie de tipul de material spalat. Pentru tesaturile delicate sau unele produse din piele, avem posibilitatea tehnologica a folosirii procesului de „Wet Cleaning” ceea ce inseamna folosirea de programe spalare dezvoltate special pentru aceste tipuri de tesaturi, folosind detergenti putini agresivi cu mediul.

Nu folosim clor in proces, operatia de albire este pe baza de Oxigen Activ. Spalare si curatare covoare : Nu folosim clor in proces, operatia de albire este pe baza de Oxigen Activ. Tratamente extra aplicate produselor : apretare, impermeabilizare, anti-pete, anti-acarieni, anti-molii;