dezinfectarea hainelor bucuresti

Dezinfectarea hainelor

Posted on 29-10-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Dezinfectarea hainelor este o procedura foarte importanta si nu ar trebui sa lipseasca nici din mediul personal si cu atat mai putin din domeniul particular. Mediul inconjurator este plin de foarte multe organisme si de aceea dezinfectarea hainelor reprezinta o prioritate.

Unele dintre ele traiesc in perfecta simbioza cu noi si ne sunt de foarte mare folos pentru ca creaza o bariera solida contra parazitilor cum sunt ciupercile pe cand altele sunt foarte daunatoare sanatatii.

 

Dezinfectarea si Igienizarea hainelor – o etapa importanta pentru sanatatea intregii familii

 

Printre obiectele care se pot umple foarte repede cu astfel de microorganisme sunt incluse si hainele si de aceea este bine sa gasiti de fiecare data cea mai buna metoda prin care sa le cureti, fara sa le afectezi culoarea si textura.

In sensul acesta, noi iti recomandam sa lucrezi cu profesionisti in domeniul curatarii de haine la care sa apelezi atat pentru dezinfectarea hainelor second hand cat si pentru dezinfectarea hainelor noi. Celsiul Clean este cea mai buna solutie in acest sens.

dezinfectarea hainelor bucuresti

dezinfectarea hainelor bucuresti

Dezinfectare haine bebelusi – ce implica igienizarea hainelor?

 

Spalarea, manuala sau automata va include de foarte multe ori doar procesul de curatare. Acest proces implica numai simpla indepartare mecanica a impuritatilor si a agentilor patogeni. Din pacate lucrul acesta nu este nici pe departe sufocient pentru ca sunt foarte multe ocazii in care bacteriile si virusurile raman pe materialul spalat.

In unele medii de lucru cum sunt spitalele, clinicile, gradinitele si restaurantele dezinfectarea rufelor este foarte importanta si este chiar obligatorie. Pentru hainele micutilor se va folosi de exemplu dezinfectant pentru hainele celor mici.

 

Dezinfectare haine copii – avantaje pentru gradinite si crese

 

Specialistii de la Celsius Clean tin cont de specificul fiecarui client. Pentru crese si gradinite se foloseste un dezinfectant special pentru hainele copiilor. In sensul acesta, se utilizeaza substante mai blande pentru igienizarea hainelor celor mici care sa nu fie iritante si prea dure pentru pielea lor delicata.

Este important ca hainutele purtate de cei mici sa fie curatate in conditii corespunzatoare si sa fie distruse toate microorganismele care pot trai pe suprafata lor. Celsius Clean asigura dezinfectarea hainelor bebelusilor la nivel profesionist.

dezinfectarea hainelor bucuresti

Dezinfectarea haineloe pret – raportul calitate pret al serviciilor de dezinfectare profesionala

 

Spalarea si dezinfectarea hainelor implica faptul ca alaturi de procesul de curatare la Celsius Clean se asigura si dezinfectarea ce duce la distrugerea completa a virusurilor si bacteriilor in urma spalarii.

Dezinfectarea hainelor se poate face la temperaturi variate care sunt cuprinse intre 40 si 95 de grade tinand cont de material si utilizand masini de spalat speciale care au fost certificate de specialisti pentru dezinfectarea hainelor. In sensul acesta este evident ca pretul practicat de Celsius Clean este doar in avantajul clientului.

 

Celsius Clean – dezinfectarea lenjeriei intime

 

Pentru dezinfectarea lenjeriei intime si pentru dezinfectarea lenjeriei in general este important sa fie utilizate cele mai bune produse. In spitale, gradinite, crese si scoli cu program prelungit se murdaresc in fiecare zi tone de lenjerii si acestea trebuie sa beneficieze de cea mai buna curatare.

In acest sens se impune un proces de dezinfectare special care poate fi pus in practica doar de catre firmele specializate cum este si Celsius Clean.

 

Celsius Clean – dezinfectarea hainelor si avantajele pentru restaurante

 

Salile de evenimente si restaurantele stiu ce inseamna dezinfectarea hainelor si dezinfectarea lenjeriei. Acelasi lucru se intampla si in hoteluri. Procesul este destul de complicat si ei au inteles de ce este important sa apeleze la o firma profesionista de curatare si dezinfectare care sa se ocupe de aceasta activitate.

La Celsius Clean hainele si lenjeriile sunt preluate de profesionisti, spalate, dezinfectate si restituite, la cele mai bune preturi, fara ca personalul sa aloce timp pentru acest scop.

dezinfectarea hainelor bucuresti

dezinfectarea hainelor bucuresti

Dezinfectarea hainelor – de ce sa lucrati cu specialistii?

 

Notiunea de dezinfectant rufe bebelusi si dezinfectant rufe colorate nu este straina niciunui specialist in domeniul curatarii si dezinfectarii textilelor. Specialistii de la Celsius Clean asigura cele mai bune servicii pentru dezinfectarea hainelor.

Ei sunt special instruiti in igienizarea hainelor si stiu exact cand este nevoie sa foloseasca un dezinfectant pentru rufe special pentru bebelusi sau un dezinfectant special pentru rufe colorate, si, in plus, vor face tot posibilul pentru ca materialele luate in custodie sa fie foarte bine dezinfectate utilizand cele mai noi si mai moderne produse.

Dezinfectarea hainelor Bucuresti – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte: „dezinfectare haine second hand„, „dezinfectare haine bebelusi” sau „dezinfectare lenjeri„, „igienizare haine„, „igienizare haine second hand„.

Alte cautari: „dezinfectant haine copii„, „dezinfectant haine pret„, „igienizarea hainelor„, „dezinfectarea lenjeriei intime„, „dezinfectarea lenjeriei„, „dezinfectarea rufelor„, „dezinfectant rufe bebelusi„, „dezinfectant rufe colorate„.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestisplatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti.

share:

Leave a comment