firma de spalat covoare si mochete

Firma de spalat covoare si mochete

Posted on 18-05-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Firma de spalat covoare si mochete Bucuresti – Atat acasa cat si in spatiile de birouri, covoarele si mochetele se murdaresc repede si necesita curatare de minim doua ori pe an.

Desigur, in companii si firme, mochetele au nevoie de curatare la intervale mai mici de timp pentru ca peste ele se circula tot timpul, fiecare persoana aducand praful de afara pe mocheta sau pe covor.

Link-uri preferate: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucuresti,

 

Firma de spalat covoare si mochete Bucuresti – de ce este mai bine sa apelati la profesionisti?

 

Covoarele si mochetele nu sunt usor de curatat si de spalat. Sunt de obicei piese voluminoase, cate, atunci cand se imbiba cu apa, devin imposibil de manevrat fiind foarte grele si rigide.

Pentru a spala un covor este nevoie si de foarte mult spatiu, ceea ce persoanelor din capitala le lipseste. Acesta este unul dintre motivele pentru care se apeleaza de obicei la o firma de spalat covoare din Bucuresti.

 

Firma de spalat covoare si mochete Bucuresti – cand au covoarele nevoie de o curatare profesionala?

 

Chiar daca un covor nu pare a avea nevoie de curatare, sau abia s-a intors din spalatorie, accidente pot aparea oricand. Unul din colegii de birou poate varsa cafeaua pe covor, acasa cainele poate intra cu nisip si noroi de afara, tot acasa copiii pot varsa diverse lichide pe covor, si multe dintre acestea pateaza.

 

Firma de spalat covoare si mochete Bucuresti – eliminati stresul spalatului acasa

 

Pentru locuitorii capitalei aceasta este o problema de dimensiuni catastrofice avand in vedere ca mocheta care acoperea toata sufrageria trebuie intinsa undeva pentru a fi spalata, iar ei nu dispun de un astfel de spatiu.

Daca va regasiti in aceasta situatie, puteti sa linistiti pentru ca exista firme pe care le veti gasi tastand in Google  “firme de curatat covoare Bucuresti” unde petele vor disparea rapid si eficient.

 

Firma de spalat covoare si mochete Bucuresti – preturi

 

Pentru genul acesta de servicii preturile variaza de cele mai multe ori in functie de dimensiunea covorului sau a mochetei. Odata ajunsi la o firma de curatar covoare puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune servicii.

 

Firma de spalat covoare si mochete – oferte personalizate

 

La Celsius Clean, fiecare client este tratat personalizat si primeste cea mai buna oferta de pret alaturi de vasta experienta in domeniul spalatoriilor de covoare.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: spalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti, firma de spalat covoare si mochete bucuresti.

share:

Leave a comment