masina de spalat haine

Masini de spalat hainele

Posted on 03-07-2017 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Masina de spalat haine Schulthess – Celsius Clean este o firma de prestigiu ce isi respecta intotdeuna clientii traditionali dar si pe cei care acum devin partenerii nostri fideli.

Suntem o spalatorie de haine (curatatorie haine) cu experienta in tehnologia spalarii hainelor. Utilizam cu aceesi pricepere profesionala metoda wet cleaning (spalare cu apa) cat si curatarea chimica.

Cea mai puternica proba in sprijinul acestei afirmatii o reprezinta faptul ca ne bazam  pe una dintre cele mai bune masini de spalat  (masina de spalat cu uscator Schulthess).

Masina de spalat haine Schulthess – Calitate

 • Masinile de spalat Schulthess furnizeaza calitate inalta si fiabilitate indiscutabila.
 • Materialele superioare si precizia elvetiana sunt garantía standardelor noastre de curatare.
 • Celsius Clean se bazeaza pe utilajele Schulthess pentru a satisface cerintele de clientilor pretentiosi si exigentele de mediu.
 • Intrebuintam zi de zi acesta masina de spalat rufe cu inalt randament  din punct de vedere energetic.
 • Partenerii Celsius Clean din Wolfhausen, Elvetia, sunt profesionisti desavarsiti (masini profesionale de spalat).
 • Aceste masini de spalat profesionale ne dau increderea ca munca nostra va fi apreciata la justa valoare, de catre dumneavoastra.
 • Cea mai buna masina de spalat rufe este garantul cel mai important al calitatii muncii intr-o spalatorie de haine (curatatorie haine)
 • Indiferent ca vorbim de curatarea umeda a hainelor (wet cleaning) sau curatarea chimica (dry cleaning), avem dotarea necesara pentru a face fata tuturor comenzilor.
 • Utilizam cu mult succes solventul Sensene, un produs nou pe baza de alcool modificat.
 • Expertii nostri sunt la fel de competenti fie ca ne numim spalatorie covoare, curatatorie mochete, curatatorie costume sau curatatorie camasi.
 • Aceste masini robuste, ecologice si usor de utililzat ne furnizeaza toata tehnologia spalarii hainelor necesara desfasurarii activitatii de curatatorie haine.

Masina de spalat haine Schulthess – Tehnologia spalarii

 • Masina de spalat Schulthes este pe drept cuvant considerata cea mai buna masina de spalat.
 • Are un numar impresionant de programe de spalare de baza si mai multe  functii aditionale.
 • Este dotata cu programe de spalare rapida sau de prespalare, precum si spalare cu dezinfectare la temperaturi intre 60 si 95 de grade Celsius.
 • Exista mai multe zeci de  programe  personalizate cu larga folosire,  de la spitale si azile pana la restaurante (spalatorie restaurante), scoli si hoteluri (spalatorie hoteluri) .
 • Celsius Clean utilizeza si programul de spalare cu dezinfectie in cazuri deosebite (curatatorie pantaloni si lenjerie intima   si curatatorie lenjerie de patprosoape si halate)
 • Aceste utilaje profesionale prezinta atat o capacitate inalta de dezinfectie antibacteriana cat  si efect antialergic.
 • La acestea contribuie si faptul masinile au instalat un performant program de autocuratare cu dezinfectia utilajului de spalare haine.

Masina de spalat haine Schulthess – Uscator de rufe

 • Profesionistii Celsius Clean intrebuinteaza uscatorul de rufe Schulthess pentru a usca hainele clientilor in conditii de umiditate controlata.
 • Acesta masina de uscat pentru rufe este un utilaj performant dotat cu  programe  de uscare scurte.
 • Masina de uscat rufe este dotata cu un  foarte bun sistem de eliminare a aburului rezidual
 • Uscatorul de rufe Schulthess (masina uscat rufe) prezinta mai multe nivele de uscare – de la “bun de calcat” iar ultimul este “ extra-uscat”.
 • Uscatorul de haine Schulthess este prevazut si cu sisteme  anti-sifonare si de racire.

Masina de spalat haine Schulthess – Avantaje

Masinile de spalat si uscatoarele Schulthess sunt utilaje extrem de performante de fabricatie elvetiana ce si-au dovedit deja  calitatile in multiple ocazii  (masini automate de spalat).

Firma nostra are acum posibilitatea de a  folosi  programe spalare  speciale  in functie de tipul de tesaturi dar si de uzura hainelor,  natura petelor sau preferintele clientilor nostri.

Apelati chiar in acest moment la serviciile noastre din Bucuresti si sectorul Ilfov (masini de spalat haine Bucuresti)

Garantam rezultate impecabile! Avem un ajutor de incredere masina de spalat haine Schulthess!

Pentru mai multe informatii puteti ajunge la noi si utilizand cautarile in casuta google :

masina spalat bucuresti” si “masina de spalat semiautomata” sau “masina de spalat pret” ,“masina de spalat rufe cu uscator”.

La fel de eficiente pot fi si: “mașini de spalat rufe ieftine”, “promotii masini de spalat, “oferte masini de spalat rufe”ori “masina spalat cu uscator

Aveti posibibilitatea sa ne  gasiti si cautand: “top masini de spalat rufe” ori “masina spalat automata “ si “masina spalat Ilfov”.

Cautati-ne si folosind:” masini de spalat sector 1„, „masini de spalat sector 2” sau „masini de spalat sector 3„.

Ne puteti gasi si utilizand: „masini de spalat sector 4″, „masini de spalat sector 5 „ori „masini de spalat sector 6„.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

share:

Leave a comment