wet cleaning

Metoda wet cleaning

Posted on 13-04-2017 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Wet cleaning (wet wash)- metoda de curatare umeda sau spalare cu apa este o tehnologie profesionala folosita de  Celsius Clean pentru curatare hainelor de toate tipurile.(tehnologia spalarii hainelor)

Atunci cand natura materialelor si a petelor o permit expertii nostrii folosesc metoda wet cleaning pentru curatare umeda.

Gama de utilizare metodei wet wash  este foarte larga, de exemplu:

  • Fuste si rochii, inclusiv delicatele rochii de mireasa (curatatorie rochii si fuste)
  • Haine de exterior, haine de piele , geci (curatatorie piele si haine de exterior)
  • Lenjerie de pat, prosoape, halate, paturi (curatatorie lenjerie de pat, prosoape si halate)
  • Lenjerie intima, pantaloni (curatatorie pantaloni si lenjerie intima)
  • Camasi (curatatorie camasi)
  • Fete de mese, perdele, cortine ( curatatorie fete de masa si perdele)
  • Tricouri (curatatorie tricouri).
  • Covoare si mochete ( curatatorie covoare)

Wet cleaning – De ce ?

Tehnologia spalarii hainelor cu apa (wet cleaning  sau wet wash) este o varianta  la curatatoria chimica, oferita de specialistii Celsius Clean bazandu-se pe performantele masinilor de spalat Schulthess

Este o alternativa mai ecologica ( spalatorie ecologica) la sistemul de curatare cu substante chimice  (curatatorie ecologica).

Acest sistem de curatare umeda are in componenta  echipamente  profesionale pentru curatare umeda (utilaje wet cleaning).

Se utilizeaza detergenti ecologici  speciali conceputi pentru spalarea cu apa a hainelor si accesoriilor vestimentare pretentioase

Metoda wet cleaning presupune curatarea umeda a hainelor  folosind o tehnologie cu apa si  detergenti biodegrabili.

Aceasta metoda de spalare cu apa este o metoda de spalare prietenoasa cu mediul inconjurator .

Prin aceast metoda se pot spala covoarele si mochetele fara a utiliza substante chimice (curatatorie covoare)

Wet cleaning – Cum ?

Ne deplasam oricand la sediul sau domiciliul dumneavoastra, ridicam covoarele si mochetele si le spalam cu apa  folosind metoda wet cleaning.

Dupa spalare, le returnam gratuit la domiciliul dumneavoastra, cu un aspect reinoit si mirosind a curat . Utilizam programe speciale de spalare cu apa pentru hainele clientilor .

Apa reprezinta un solvent natural  a carui actiune este sporita prin folosirea programelor de curatare umeda .

Aceasta tehnologie speciala presupune o actiune mecanica  asemanatoare spalarii manuale (hand wash) ce protejeaza fibra materialelor.

Este o  o tehnologie ce poate fi considerata o metoda de spalare ecologica (curatatorie ecologica)

Wet cleaning – Bucuresti

Spalatorie cu apa in Bucuresti ( wet cleaning bucuresti ) sau firma de spalat cu apa in Bucuresti ( spalatorie apa bucuresti , wet wash bucuresti).

Multi clienti deja fideli ne-au remarcat si declarat cea mai buna spalatorie cu apa din bucuresti (cea mai buna curatatorie cu apa din bucuresti).

Celsius Clean tinde sa devina cea mai buna spalatorie de haine cu apa din judetul Ilfov (spalatorie apa ilfov, wet cleaning Ilfov sau wet wash ilfov)

Metoda wet cleaning ne indreptateste sa ne consideram si o spalatorie ecologica (spalatorie ecologica bucuresti ) sau curatatorie ecologica (curatatorie ecologica bucuresti)

Depunem eforturi continue pentru imbunatatirea serviciilor noastre ( servicii wet cleaning bucuresti)

Sigur, ne-ar placea sa fim etichetati drept cea mai buna spalatorie ecologica din Bucuresti si luptam pentru aceasta.

Oferim servicii de spalatorie ecologica si in judetul Ilfov, ne puteti gasi printr-o simpla cautare: spalatorie ecologica ilfov.

Wet Cleaning – Utilaje

Spalatoria cu apa (curatatorie umeda ) se bazeaza pe utilaje de curatare umeda ( utilaje wet cleaning ) performante.

Intr-o prima faza are loc scoaterea petelor dificile (cum se scot petele) pe masa de scos petele.

Urmeaza  utilizarea celor mai bune masini de spalat hainele pentru wet cleaning si a programelor speciale pentru curatare umeda.

Masina de uscat Schulthess (  Uscatorul Schulthess) intra la randul ei in actiune.

In final, acolo unde este necesar se trece la masa de calcat profesionala pentru curatarea umeda .

Indiferent ca o denumim curatare umeda, wet clening sau wet wash, Celsius Clean recurge intotdeauna la  tehnologia  de spalare a hainelor cea mai potrivita.

Apelati cu incredere la Celsius Clean veti fi incantati de  punctul nostru forte – metoda wet cleaning.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

share:

Leave a comment