Spalare cu dezinfectare

Posted on 13-04-2017 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Spalare cu dezinfectare tehnologia spalarii hainelor presupune mai multe metode de spalare in functie de necesitatile clientilor.

Unitatile publice si private de ingrijirea sanatii publice, precum spitalele, dispensarele, sanatorile sunt nevoite sa recurga la spalat si dezinfectat lenjeria de mai multe ori pe saptamana.

Celsius Clean este deschisa colaborarii cu institutii publice si private pentru care spalarea cu dezinfectare este o conditie esentiala pentru  desfasurarea  activitatii.( spalatorie  lenjerii spitale)

In mod normal, spalarea rufelor inseamna curatarea hainelor si  indepartarea petelor prin metode de  scoatere a petelor deja cunoscute (cum se scot petele).

In cazul lenjeriei de pat , prosoapelor si halatelor, uniformelor si altor haine provenite din locuri cu risc patogen ridicat, dezinfectarea lenjeriilor (dezinfectarea hainelor ) este obligatorie.

Celsius Clean este o spalatorie de haine cu experienta in procesul de spalare cu dezinfectare.

Oferim servicii de spalare si dezinfectare rufe in Bucuresti (spalatorie cu dezinfectare Bucuresti) . Suntem disponibili  si pe raza  judetului  Ilfov ( spalare cu dezinfectare ilfov).

Apelati oricand la echipa noastra pentru curatarea si dezinfectarea hainelor si lenjeriilor dumneavoastra.

Spalare cu dezinfectare – Utilizare

Dezinfectarea rufelor este indicata intotdeauna atunci cand avem de-a face cu lenjerie de pat ( spalatorie lenjerie de pat), prosoape (curatatorie prosoape) si halate (spalatorie halate).

Cu atat mai mult, spalarea cu dezinfectare este obligatorie cand ne ocupam de spalare de pantaloni si lenjerie intima (spalatorie pantaloni si lenjerie intima)

Este la fel de importanta si dezinfectarea  uniformelor  personalului din unitati spitalicesti, restaurante si alte spatii publice (spalare uniforme).

Spalare cu dezinfectare – Procedura

Modul cum se spala cu dezinfectare este foarte important pentru a asigura dezinfectarea hainelor la standarde inalte. Specialistii Celsius Clean se bazeaza pe masini de spalat hainele foarte performante.

Programele de spalare cu dezinfectare asigura anihilarea agentilor patogeni (bacterii, virusi, fungi) si dezinfectarea hainelor .

In functie de tipul de tesatura  si natura petelor curatarea cu dezinfectare se face la temperaturi ridicate de pana la 95 de grade Celsius.

Acesta spalare la temperara ridicata asigura sterilizarea rufelor si un mediu mai  sanatos pentru clientii nostri.

Celsius Clean dispune de utilaje de spalat haine de ultima generatie ce dezinfecteaza orice fel de tesaturi la temperatura inalte fara a afecta culoarea sau rezistenta acestora.

Folosim detergenti dezinfectanti special conceputi pentru programele automate de spalare si dezinfectare a rufelor.

Spalare cu dezinfectare – Bucuresti

Echipa Celsius Clean ofera servicii de colectare a lenjeriilor si hainelor de la domiciliul sau sediul dumneavoastra .

Profesionistii nostrii se deplaseaza rapid adresa indicata  pentru a colecta hainele.

Urmeaza spalarea si dezinfectarea hainelor (lenjeriilor) prin intermediul programelor profesionale adapte cerintelor dumneavoastra.

Ulterior acestea sunt uscate, ambalate si returnate  perfect curate si dezinfectate.

Suntem disponibili in toate sectoarele Bucurestiului . Ne puteti gasi si prin cautari de tipul : “spalatorie cu dezinfectare sector 1”,” spalatorie  cu dezinfectare sector 2 ”, “spalatorie  cu dezinfectare sector 3

In judetul Ilfov putem fi gasiti si prin folosirea  expresiei “spalatorie cu dezinfectare ilfov

De asemenea, pot fi utile si cautarile : “spalare cu dezinfectare sector 4”, “spalatorie cu dezinfectare sector 5” si ”spalatorie cu dezinfectare sector 6

Actionam rapid si eficient, apelati cu incredere la personalul nostru calificat, experimentat si intotdeauna binevoitor.

Celsius Clean are  capacitatea profesionala pentru a fi un partener de incredere tuturor clientilor  a caror lenjerie trebuie spalata prin  metoda de spalare cu dezinfectare.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

 

share:

Leave a comment