spalatorie haine bucuresti

Spalatorie haine

Posted on 24-03-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

spalatorie haine

spalatorie haine

 

Spalatorie haine Bucuresti – Profesionalism – Folosim echipamente de spalatorie de haine (tehnologia spalarii hainelor , masini de spalat hainele) de ultima generatie . Avem in dotare si solutii de spalat al hainelor moderne si eficiente, va garantam rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Produsele noastre vor indeparta definitiv petele, fara a afecta  rezistenta materialului sau culorile hainelor curatate.  Hainele dumnneavoastra isi vor recapata frumusetea culorilor, aspectul initial, si vor raspandi un reconfortant  miros de proaspat spalat si bine curatat. Avem disponibile urmatoarele servicii: curatatorie camasi, curatatorie costume, curatatorie perdele si fete de masa, curatatorie piele si haine de exterior, curatatorie pantaloni si lenjerie, curatatorie rochii de mireasa si fuste, curatatorie lenjerie de pat, curatatorie tricouri.

Bineinteles, asiguram si calcarea hainelor cu utillaje performanteEchipa noastra se poate deplasa oricand la domiciliul dumneavoastra din  Bucuresti si judetul Ilfov. Transportul este gratuit.

 

Spalatorie haine Bucuresti – Necesitate

 

In timp, datorita folosintei indelungate, hainele dumneavoastra isi schimba  aspectul, culorile se degradeaza, tesatura se uzeaza. Evident, spalarea hainelor cu o frecventa foarte ridicata este necesara, atat din ratiuni estetice dar si de pastrare a sanatatii.

Spalarea hainelor duce la inlaturarea bacterilor si a altor germeni patogeni ce va pot pune in pericol serios starea de sanatate. Pentru a evita aceasta serie de inconveniente majore, este recomandabil sa apelati la o spalatorie profesionala de haine. Apelati fara nicio ezitare  la adevaratii experti in spalarea hainelor de la  Celsius Clean pentru a beneficia de cele mai bune metode.

Spalatorie haine Bucuresti – Responsabilitate

Spalatul hainelor la firma Celsius Clean se face in functie de tipul de tesatura,  gradul de uzura si  murdarie a  hainelor Procesul de spalat al hainelor se bazeaza  pe o foarte moderna si eficienta linie de spalare profesionala si pe utilizarea de  sisteme noi si eficace de inlaturare  a petelor si oricaror altor impuritati cu produse  de spalare prietenoase cu mediul inconjurator. In consecinta, atat murdaria cat si mirosurile neplacute sunt definitiv indepartate de pe hainele dumneavoastra.  Structura fibrelor nu este absolut deloc afectata de spalarea hainelor in profunzime  practicata de Celsius Clean.

Profesionistii nostri  analizeaza cu  cu toata competenta profesionala hainele livrate de clienti. Noi ne concentram in special pe natura tesaturii  si petelor de pe aceasta dar si pe gradul de uzura si pe  culorile materialelor. Dupa aceasta examinare se ia o hotarare  privind  modul de spalare hainelor sub supravegherea atenta a procesului.

spalatorie haine

spalatorie haine

Spalatorie haine – Invitatie

Firma noastra este specializata in spalarea hainelor realizate din orice materiale. Suntem experimentati si dornici sa ne ingrijim de spalarea hainelor si accesoriilor dumneavoastra (curatatorie caciuli, cravate, manusi )

Capacitatea noastra de a stoca si spala hainele dumneavoastra este foarte mare. Veniti cu hainele dumneavoastra la noi si veti avea parte de servicii de calitate, reduceri generoase si timpi mici de executie

Suntem prezenti pe net pentru dumneavoastra, ne puteti gasi si cu urmatoarele cautari: „spalatorie haine bucuresti”, „spalatorie de haine drumul taberei” sau „spalatorie de haine dristor”.

Sunt utile si :„spalatorie de haine dorobanti” ori „spalatorie de haine gorjului”, „spalatorie de haine gara de nord” sau „spalatorie de haine iancului”, „spalatorie haine ieftina bucuresti”, „spalatorie haine in bucuresti”, 

Alte cuvinte : „spalatorie de haine lujerului” sau „spalatorie de haine lacul tei”, „spalatorie de haine la cheie”,  ori „spalatorie haine preturi”.spalatorie haine sector 4″, „spalatorie haine sector 5”, „spalatorie haine sector 1”, „spalatorie haine sector 6”, , „spalatorie haine second hand.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucuresti.

Totul cu Celsius Clean – cea mai buna spalatorie de haine din Bucuresti.

share:

Leave a comment