Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Spalatorie hoteluri Bucuresti – Spalarea profesionala hoteliera a lenjeriilor de pat si de baie (cearceafuri, prosoape, halate) din hoteluri este o necesitate indiscutabila.

Suntem o spalatorie hoteliera cu un portofoliu important  de hoteluri din Bucuresti si din judetul Ifov. Complementar  oferim si servicii de spalatorie pentru restaurante .

Aceste hoteluri sunt clientii nostrii permanenti ce au deplina incredere in serviciile de spalatorie hoteliera oferite (spalare lenjerie hoteluri Bucuresti, curatatorie hoteluri Ilfov).

Spalarea lenjeriilor din hoteluri este un factor cheie pentru a atrage clientii si mai ales pentru a-i convinge sa revina cu placere.

Aspectul ingrijit al mochetelor din hoteluri, al covoarelor din camere este hotarator pentru imaginea hotelului dumneavoastra (spalatorie covoare hoteluri,  curatare mochete hoteluri)

In aceeasi masura curatenia impecabila este obligatorie si pentru alte unitati de cazare: moteluri, hosteluri, pensiuni sau campinguri (spalatorie moteluri, pensiuni)

La fel de mult trebuie sa tineti si la spalarea uniformelor personalului hotelier spalatorie uniforme hotel, curatatorie haine personal hotelier ).

 

spalatorie-hoteluri-curatatorie-hoteluri-bucuresti

spalatorie-hoteluri-curatatorie-hoteluri-bucuresti

Spalatorie hoteluri Bucuresti – Curatatorie hoteliera

Clientii nostrii traditionali ne spun din ce in ce mai des ca suntem probabil cea mai buna spalatorie hoteliera din Bucuresti (cea mai buna curatatorie hoteliera din Bucuresti).

Alti parteneri ne considera cea mai buna spalatorie hoteliera de lenjeriile de pat si de baie spalatorie textila hoteliera )

Noi  credem ca avem printre cele mai bune servicii de curatare  a covoarelor si mochetelor pentru hoteluri .

Spalatorie hoteluri Bucuresti – Cum ?

Daca sunteti managerul unui hotel este posibil sa va dea batai de cap modul cum se spala lenjeriile hoteliere. La fel de mult s-ar putea sa va intereseze cum se curata covoarele din hoteluri.

Utilizam atat curatarea chimica( dry cleaning) cat si curatarea cu apa (wet cleaning) in functie de nevoile clientilor nostri.

De aceea Celsius Clean este foarte determinata sa asigure calitatea procesului de spalare la cele mai inalte standarde solicitate de clienti.

Acesta misiune nu este simpla, spalarea zilnica tinde sa uzeze materialele, insa noi avem tehnologia si produsele necesare pentru a impiedica acest lucru.

Capacitatile noastre de spalare a lenjeriilor de hotel sunt foarte ridicate. Detinem atat tehnologia (tehnologia spalarii hainelor)cat si utilajele pentru a face fata celor mai mari comenzi (utilaje spalatorie hoteluri).

De-a lungul timpului am onorat comenzi de la prestigioase firme ce necesitau un flux mare si continuu de spalare si curatare. Avem experienta, tehnica si instrumentele necesare pentru a realiza comenzi la nivel mare, nu ezitati sa ne solicitati sprijinul profesional.

spalatorie-hoteluri-curatatorie-hoteluri-bucuresti

spalatorie-hoteluri-curatatorie-hoteluri-bucuresti

Spalatorie hoteluri Bucuresti

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestisplatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti.

Hotelurile, motelurile, hosteluri si pensiunile sunt printre dintre cei mai importanti clienti de pe piata spalatoriilor si a curatatoriilor.

Suntem pregatiti pentru a prelua contracte cu hotelurile din Bucuresti  si judetul Ilfov ce doresc sa beneficieze de servicii rapide si eficiente.

Oferim cele mai bune servicii de spalatorie hoteluri  din Bucuresti ( servicii spalatorie hoteliera Bucuresti )

La fel de bine ne puteti gasi in toate sectoarele Bucurestiului dar si in judetul Ilfov ( curatatorie hoteluri Bucurestispalatorie hoteliera Ilfov)

Ne puteti contacta direct, beneficia de ofertele noastre si noi vom onora promt comenzile dumneavoastra.

Suntem usor de gasit si folosind cautari de genul : spalatorie hoteluri sector 1, spalatorie hoteluri sector 2 sau spalatorie hoteluri sector 3 .

Celsius Clean ofera si servicii de colectare a lenjeriei de la hoteluri  in Bucuresti si Ilfov.

Ne deplasam la sediul dumneavoasta, ridicam lenjeria hoteliera, covoarele si mochetele si le returnam rapid, curate, dezinfectate si  inmiresmate.

Contactati-ne chiar acum pentru  a afla detalii despre ofertele noastre pentru hoteluri!

Ne gasiti in spatiul online si folosind expresiile : spalatorie hoteluri sector 4spalatorie hoteluri sector 5 sau spalatorie hoteluri sector 6.

Furnizam si servicii de calcatorie  pentru hoteluri in Bucuresti si judetul Ilfov  (calcatorie hoteluri bucuresti , calcatorie hoteluri Ilfov).

Alti termeni de cautare: „spalatorii hoteluri”, „spalatorie pentru hoteluri”, „spalatorie pentru hoteluri si restaurante”, „spalatorie hoteluri”, „spalatorii pentru hoteluri”, „spalare lenjerie hotel”, „spalatorie hoteliera”, „tarife spalatorie hotel”.

Alegeti sa va dezvoltati afacerea hoteliera cu Celsius Clean –  spalatorie hoteluri.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

spalatorie-hoteluri

spalatorie-hoteluri