spalatorie industriala

Spalatorie industriala Bucuresti

Posted on 16-03-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Transportul Gratuit!

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Serviciile de spalatorie industriala sunt necesare pentru companiile care au nevoie de spalare de textile in cantitati mari si intr-un timp scurt. Echipa Celsius Clean ofera servicii de curatatorie industriala de calitate, intr-un timp scurt si la preturi foarte bune.

 

Spalatorie industriala ieftina in Bucuresti

 

Costul serviciilor de spalatorie industriala oferite de catre echipa Celsius Clean sunt competitive si pot fi negociate in termeni foarte buni.

Este suficient sa luati legatura cu echipa printr-una dintre modalitatile de contact afisate pe site pentru a stabili termenii necesari. Ne vom deplasa la fata locului pentru a prelua textilele pe care doriti sa le curatati.

Periodic oferim reduceri pentru diferitele tipuri de textile, astfel incat puteti beneficia de oferte imbatabile. Este suficient sa discutati cu noi pentru a vi se face o oferta proprie, care sa va multumeasca.

Serviciile oferite de noi sunt de curatatorie de haine, spalatorie covoare, curatare mocheta, curatatorie chimica si multe altele.

Echipa Celsius Clean are o experienta bogata in spalatorie industriala, iar portofoliul bogat de clienti ne recomanda in orice situatie.

 

Spalatorie industriala rapida in Bucuresti

 

Pentru ca timpul este o resursa pretioasa, echipa Celsius Clean pune mare pret pe punctualitate si rapiditate. Astfel, textilele dumneavoastra vor fi supuse unui proces de curatare rapida si eficienta, care va va multumi pe deplin.

Standardele dupa care Celsius Clean lucreaza sunt inalte, iar textilele vor arata ca noi intr-un timp scurt.

Celsius Clean executa lucrari de spalatorie industriala folosind produse de calitate, care nu afecteaza tesatura, insa o curata in profunzime si o revitalizeaza. Astfel, veti beneficia de servicii de spalatorie industriala foarte bune si rapide, la preturi avantajoase pentru ambele parti.

Apelati cu incredere la serviciile de spalatorie industriala oferite de echipa Celsius Clean, indiferent daca aveti de curatat fete de masa, draperii, haine, covoare si mochete sau alte tipuri de textile. Avem o experienta bogata in ceea ce priveste serviciile de curatatorie industriala si executam in timpi utili orice comanda.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

share:

Leave a comment