spalatorie prosoape si lenjerie pentru SPA, piscine si sali de fitness

Spalatorie prosoape si lenjerie pentru SPA, piscine si sali de fitness

Posted on 19-05-2018 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Apasati imaginea de mai jos

pt preturi si comanda rapida!

Sau consulta si alte produse

care te pot interesa!

Spalatorie prosoape pentru SPA, piscine si sali de fitness – SPA-urile, piscinele si salile de fitness utilizeaza un numar considerabil de prosoape si lebjerii de pat si este recomandat ca acestea sa se prezinte de fiecare data in stare foarte buna. Calitatea prosoapelor si curatenia generala din interior vor crea prima impresie a clientului si este usor de inteles care ar putea fi reactia daca prosopul oferit arata uzat si plin de pete.

La Celsius Clean avem cele mai bune metode de curatare a prosoapelor si cele mai bune produse de curatare. La final, prosoapele vor fi moi, pufoase si vor avea un parfum discret. Clientii dumneavoastra vor fi impresionati si vor reveni cu drag in locatia pe care o aveti.

 

Spalatorie prosoape pentru SPA, piscine si sali de fitness – De ce sa apelati noi?

 

Un alt movti pentru care SPA-urile, piscinele si salile de fitness apeleaza la firme de curatenie profesionala este faptul ca, eliminand nevoia de a spala, nu este necesara angajarea personalului specializat in curatare si spalare.

Chiar daca la inceput pare doar o simpla comoditate din partea managerului, realitatea este cu totul alta. Veti plati in mod sigur mai mult pe salariul unui angajat comparativ cu pretul platit pentru curatarea profesionala a prosoaplor la o firma specializata in acest sens.

 

Spalatorie prosoape pentru SPA, piscine si sali de fitness – Imagine perfecta

 

Retineti ca in momentul in care detineti un centru de SPA, o piscina sau o sala de fitness, totul trebuie sa arate perfect, de la prosoape si pana la finisajele interioare. Impactul vizual are o putere foarte mare, si, o eroare de genul un prosop patat oferit clientului, il poate determina pe acesta sa nu mai revina si sa va lase un review negativ pe internet, determinand si alte persoane sa va evite.

Avand in vedere toate acestea, este lesne de inteles de ce se recomanda serviciile de curatenie profesionale. In plus, ne prezentam acolo unde ne indicati pentru a ridica produsele ce urmeaza a fi curatate si le vom returna la adresa dorita.

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestisplatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti.

share:

Leave a comment