tehnologia spalarii hainelor

Tehnologia spalarii hainelor

Posted on 03-07-2017 , by: Dragomir Victor , in , 0 Comments

Tehnologia spalarii hainelor  Nu ar fi minunat sa experimentati o noua modalitate de a spala hainele dumneavoastra?

Indiferent ca vorbim de curatare umeda sau curatare chimica, Celsius Clean utilizeaza cele mai bune tehnologii de spalare a hainelor (masini de spalat haine) .

Echipa noastra este bine instruita privind modul cum se scot petele si foloseste cei mai buni detergenti pentru haine

Tehnologia spalarii hainelor – Sensene

Noul  solvent Sensene, produs elvetian, este certificat la nivel international. Are in formula substante lipofile, cu o capacitate superioara de a dizolva materiale polare.

Este un solvent cu o putere de curatare remarcabila a hainelor si accesoriilor precum si a lenjeriilor, covoarelor (spalatorie covoare) si mochetelor (curatare mochete)

Tehnologia spalarii hainelor – Etape:

 • Echipa Celsius Clean analizeaza si eticheteaza hainele dumneavoastra pentru a le identifica usor si a depista eventualele pete si natura lor.
 • Expertii nostrii vor descoperi eventuale vicii ascunse si vor aplica cele mai bune tehnologii de spalare a hainelor.
 • Urmeaza etapa de predetasare a petelor cu ajutorul unor solutii pentru scoaterea petelor (cum se scot petele)
 • Detergentii profeesionali pentru rufe sunt utilizati in doza optima pentru a asigura tratamentul cel potrivit cu natura materialelor din care hainele sunt confectionate.
 • Se opteaza pentru programul de spalat personalizat in functie de necesitatile clientilor.
 • Ulterior are loc uscarea hainelor in uscatoare profesionale de inalt nivel tehnologic. Procesul de uscare se face in mod riguros respectand un strict control al umiditatii pentru a un afecta in niciun mod textura hainelor dumneavoastra.
 • In final, in functie si de natura materialelor, se trece la calcatul profesional al hainelor dumneavoastra.
 • Bineinteles, dupa spalarea, uscarea si calcarea hainelor, urmeaza utilizarea masinii de ambalat pentru ambalarea  acestora in folie de plastic.

Tehnologia spalarii hainelor – Curatare umeda

Curatarea umeda este o tehnologie profesionala utilizata de profesionistii Celsius Clean pentru curatarea unei game largi de haine, lenjerii si accesorii.

Expertii nostri apeleza la programe de spalare concepute special pentru aceste tipuri de haine De asemenea, se are in vederea folosirea unor  solutii de curatare si detergenti speciali ce protejeaza texturile sensibile.

Avantajele tehnologiei de curatare umede:

 • Se intrebuinteaza numai programe adecvate  caracteristicilor speciale ale  tipului de haine.
 • Materialele sunt tratate cu  solutii profesionale  ce ofera o curatare eficienta , nu au miros si sunt ecologice.
 • Curatarea umeda presupune folosirea apei si a unor detegenti prietenosi cu mediul inconjurator.
 • La curatarea umeda a hainelor nu se intrebuinteaza solventi si produse chimice  cu efect puternic poluant.
 • Fata de alte tehnologii de spalare, in cazul de fata, hainele se sifoneaza intr-o proportie mult mai redusa.

Tehnologia spalarii hainelor – Curatare chimica

Curatarea chimica este tehnologia speciala de spalare a hainelor prin care petele si alte impuritati sunt inlaturate fara a se folosi apa ci doar solventi profesionali.

Acest proces de spalare  permite o viata mai indelungata hainelor dumneavoastra in comparatie cu spalarea pe baza dea apa.

Cu siguranta, prin utilizarea acestei proceduri  hainele si pastreaza calitatile initiale un timp destul de lung daca avem in vedere gradul redus de uzura a fibrei materialelor.

Celsius Clean utilizeza pentru “dry cleaning”  un produs nou cu o formula pe baza de alcool – solventul „Sensene” . Acest solvent de ultima generatie curata intens, previne uzura sau decolorarea si improspateaza hainele.

Apelati cu incredere la Celsius Clean, veti beneficia de punctul nostru forte – tehnologia  spalarii hainelor .

Celsius cleaning furnizeaza urmatoarele servicii:  Puteti accesa si urmatoarele servicii: curatatorie haine bucuresticuratatorie covoare bucuresticuratare mocheta bucurestispalatorie hoteluri bucurestispalatorie restaurante bucuresticuratatorie chimica bucuresticuratatorie echipament moto bucuresticuratatori camasi bucuresticuratatori perdele si fete de masa bucuresticuratatorie costume bucuresti,  curatatorie pantaloni si lenjerie intima bucuresticuratatorie piele bucurestispalatorie haine bucuresticuratatorie rochii de mireasa bucuresti , curatatorie lenjeri de pat bucuresticuratatori tricouri bucurestispalatorie covoare bucuresticalcat haine bucurestipreturi curatatorie bucurestispalatorie online bucurestispalatorie perne bucurestispalatorie industriala bucurestispalatorie profesionala bucuresti,  firma de spalat covoare si mochete bucurestispalatorie rufe bucuresti.

share:

Leave a comment